Royal Copenhagen Flora skål

Dyreprint til efteråret

flatlay

//Indlægget indeholder reklamelinks//

Støvler: Mango     Smykker: Hvisk (reklamelink)     Solbriller: Pilgrim     Top: Gina Tricot

Efteråret er nu for alvor ved at være over os, og det er tid til at kigge på sin garderobe med nye øjne.

Måske skal efterårs- og vintertøjet findes frem, hvis du altså er typen, der pakker dit tøj væk, når det ikke længere passer til den aktuelle sæson. Måske skal der shoppes nyt, eller måske skal du bare bruge lidt tid på at få et overblik over, hvad du egentlig har i skabet, og så sætte det sammen på nye måder, for at ramme præcis de tendenser i modebilledet, som efteråret byder på.

Jeg er ikke selv typen, der pakker noget væk. For mig kan meget af mit tøj og accessories bruges hele året. Det skal bare sættes sammen på forskellige måder.

stoevle

En af de helt store trends det her efterår er dyreprint.

Man kan faktisk næsten gå så langt som at sige, at dyreprint er blevet en klassiker a la striber, men i nogle perioder hitter printet altså mere end andre, og lige nu hitter det voldsomt meget.

I den anledning har jeg fundet mine røde slangeskindsstøvler fra Mango frem, men det kniber desværre at minde tykke gravide fødder kan være i dem lige nu, men så snart de ikke klemmer længere, så skal de helt sikkert i brug.

De kan mikses med et helt klassisk par jeans og en vamset strik, men jeg vil også sætte dem sammen med andre dyreprint, som for eksempel toppen med leopardprint, som kan ses på det øverste billede.

stak

Jeg elsker at mikse mønstre og materialer, også når det gælder mine smykker. Derfor vil jeg nu igen mikse forskellige metaller i mine smykker, som for eksempel de her ringe fra Hvisk (reklamelink), hvor der både er guld, sølv og rosaguld. Det ser så fint ud at blande farverne synes jeg. Hvis du vil kigge nærmere på de fine smykker fra Hvisk, kan du finde dem lige her. (Reklamelink)

Generelt er jeg kæmpe fan af dyreprint, især leopardprint, så jeg kan næsten love, at det her ikke bliver det eneste indlæg med dyreprint her i efteråret. Mon ikke, der snart får sneget sig noget mere leopard ind på bloggen.

detalje

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen Flora skål