DIY ansigtsmasker

DIY Sheet maske

produktermaske

1

Sheet masker er vældigt populære lige nu, det har de fleste af jer nok opdaget.

Dog synes jeg godt, at sheet masker typisk kan være lidt dyre, men ved i hvad? Jeg har fundet ud af, at man kan lave dem selv. Følg med her, hvis du også vil vide, hvordan man laver sine helt egne (og billige) sheet masker.

Til de af jer, der måske ikke helt ved, hvad en sheet maske er, så er det et stykke papir eller folie, som man lægger på hele ansigtet, og efter brug smider ud. Så altså nogle engangsmasker på papir.

Det kræver ikke ret mange ingredienser at lave dem selv, og det er super nemt.

Det skal du bruge:

4 tebreve med grøn te, en serum efter eget ønske og en pakke rispapir.

Grøn te er fyldt med antioxidanter, hvilket gør det super sundt at drikke, men også super sundt for din hud.

Jeg har valgt at bruge Pukka ginseng Matcha Green Te og YSL Forever Youth Liberator. Det er en lidt dyr serum, men den er virkelig lækker. Den indeholder Glycanactif, som er specielt udviklet til at genoprette hudens ungdommelige celler. Lideledes indeholder den Hepes og Adenosin, der kickstarter cellefornyelsen, og dermed er med til at stramme huden op.

Grunden til, at man bruger rispapir til denne hjemmelavede Sheet Mask, er fordi de klistrer ret meget, så det er nemme at få til at sidde fast på huden. Derudover har ris en antiinflammatorisk, rensende og matterende effekt.

Sådan gør du:

Start med at påføre din serum, som du normalt vil gøre, dog må du gerne være meget generøs og lægge et godt lag på.

Lav derefter en skål med varmt vand og lad de 4 tebreve trække deri i 5-10 minutter. Derefter lægger du et stykke rispapir ned i tevandet i små 30 sekunder.

Tag forsigtigt masken op af vandet (vær opmærksom på at den nemt klistre sammen), klip et hul cirka i midten, så din næse kan stikke lidt ud der, og læg så masken på ansigtet.

Lad den virke i cirka 10 minutter, inden du fjerner masken. Wupti, nu har du en lækker, blød og opstrammet hud.

Var det ikke smart?

te ivandet sheetmaske

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY ansigtsmasker