Forårs Trends

Designers’ Nest

39-dn

Piv Piv, jeg sidde hjemme i sofaen her til aften, og forsøge at catche up på modeugens første dag, som jeg desværre ikke har kunnet deltage i.. Øv, hvor er det bare p**** surt. Men det der arbejde, og den der hovedopgave tager bare min tid, og jeg kunne desværre ikke hive flere dage ud af kalenderen, og tage til Kbh.

Så denne sæson bliver det kun en enkelt dag, hvor jeg kommer til at deltage, og det bliver på torsdag. Jeg glæder mig som et lille barn.

Indtil da må jeg nøjes med at følge med fra computeren herhjemme.

Et show, som jeg ellers var inviteret til, var Designer’ Nest i dag, som billederne her er fra. Det er altid et spændende show at overvære, og ja, jeg er træt af, at jeg ikke kunne se det live i dag.

Men her får i mine 3 favoritlooks fra showet.

78-dn

Førhen gik jeg mest i sort tøj. Nu er der ikke meget sort tøj i skabet mere. Faktisk har jeg en mission om at købe mere sort tøj i 2017. Men jeg har bare fået noget med farver, og gerne masser af det.

Så i min (farverige) verden er disse tre looks spot-on.

Altså prøv lige at se den pels på det øverste billede <3 Den er da alt for fantastisk.

Det lyserøde sæt i midten passer perfekt til denne sæsons lag på lag trend, som efter alt at dømme fortsætter ind i efteråret. For disse trends her er jo aw17 trends, altså efterårstrends, men det skader jo så absolut ikke at være på forkant med moden, og allerede nu lades sig inspirere af den kommende sæson.

Jeg er vild med de mange deltajer, der er på looket herunder, som står i perfekt kontrast til den lange enkle kåbe, og det nærmest japansk inspirerede bindebælte i taljen.

Jeg er fan <3

69-dn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs Trends