Karl Lagerfeld nøglering

Korte julenegle

2

Det er juletid (og eksamenstid), og der skal da selvfølgelig være jul på neglene til trods for, at jeg sidder med hovedet begravet i bøgerne. Den første eksamen er i morgen (digital marketing), og nu er neglene i hvert fald præsentable. Der er styr på Power Point og fremlæggelse til i morgen, så nu skal der bare styr på mig. Jeg er typen, der simpelthen bliver SÅ nervøs op til eksamener. Jeg kan slet ikke tænke på andet, og får typisk ikke lavet noget konstruktivt op til eksamenerne, og i morgen henter min far mig, og kører mig til eksamen, så jeg ikke selv skal tænke over noget som helst. Det kan godt være, det lyder fjollet, at min far skal køre mig til eksamen, men det virker for mig, så sådan bliver det. Han har kørt mig til eksamener siden folkeskolen, og der er ingen grund til at lave om på noget, der virker.

Nå! Nu til neglene. Typisk ville jeg have valgt neutrale negle til en mundtlig eksamen, men det er jo jul, og lige nu synes jeg, mine julenegle skulle være røde. Jeg går nærmest aldrig med rød neglelak, men til jul synes jeg det passer perfekt. Den fine røde neglelak er fra Ellos, og hedder Bloody Berry.

Lidt glimmer synes jeg også, der skal til. Jeg var i tvivl om, om der skulle pynt på også, men det kom der så. Små stickers med snemænd, pingviner med nissehuer og snefnug. Så nu er det i hvert fald jul på mine negle, så skal eksamenerne bare overstås, så det kan blive rigtig jul.

1

2 kommentarer

  • Susanne Knigge

    Hejsa smukke,

    Jeg sender dig masser af gode vibes og masser af rolig karma.

    Sidste gang jeg var til eksamen, lavede jeg vejrtrækningsøvelser. Dybe indåndinger gennem næsen og jævn, langsom udånding gennem munden. Mange gange i roligt tempo. Det hjalp mig. Min far bor nemlig på Bornholm, ser du 😉

    Al det bedste for i morgen, sødeste.

    Mange knus Susanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Det er da dig, der er smuk Susanne <3

      Tak for de gode vibes og rolig karma, det tror jeg, der er yderst meget brug for.
      Du kan tro, jeg også krydser fingre for dig i morgen. Jeg er sikker på, det nok skal gå dig godt i morgen søde.

      Vi må lige skrives ved i morgen eftermiddag omkring resultaterne.

      Kæmpe kram fra mig til dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karl Lagerfeld nøglering