Dagens makeup

ELLE X Ellos julestue

dscn1343

I går stod den på julehygge med ELLE og Ellos i København. Og se lige et bord med lækkerier, wauw siger jeg bare. Og ved I hvad? Det smagte endnu bedre end det ser ud!

Eventet blev holdt i Ellos show room, så der var rig mulighed for at kigge må masser af fint interiør, tøj og makeup. Hold nu op, hvor er der mange flotte ting, som I forhåbentlig også kan se på de mange billeder, jeg viser herunder. Og ja, der er en del billeder, men synes jo I skal have lov at se så meget af det som muligt 🙂

Det er altid hyggeligt med sådanne events, det er lækkert at se nye spændende kollektioner, men det er mindst ligeså spændende at møde en masse søde mennesker.

Det var første gang, jeg var forbi Ellos show room, men det er forhåbentlig ikke sidste gang.

Jeg kan ikke engang pege på en favorit item, jeg vil bare gerne have én af hver tak, hahaha <3

Den fine sølvstjerne, på billedet lige herunder, har jeg allerede, og den hænger og pynter så fint i vinduet i stuen herhjemme.

Nu er der julekalender i tv, og stearinlysene er tændt. Det er for alvor ved at være jul. Er i ved at være i julestemning?

dscn1346 dscn1348 dscn1340 dscn1338 dscn1342

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup