Blåt er hot!

Fifties Style

bagfra

50érne hitter lige nu. Og det er uanset om man kigger ud i det store udland, eller kigger hjemme i vores lille andedam Danmark. Der er så mange referencer til 50érne, at jeg tænkte, at det må jeg da lave et blogindlæg med 🙂

Hår:

Håret skal helst være redt tilbage eller til siden. Enten helt stramt, som jeg har gjort, eller med den klassiske bølge til siden. En klassisk chignon, eller bare en knold som det jo er, hører helt sikkert til dette årti. Jeg har valgt en lavtsiddende knold, da jeg synes, det er nemmest.

Spidserne af mit hår er lysere end resten af håret, og det kan man lave en ret fed effekt med, ved at vikle det lyse hår rundtom om elastikken. Det skaber en cool kontrast, synes jeg.

Håret skal være fugtet og velplejet, og det skal kunne ses, så tilføj gerne en masse shine via dine stylingprodukter.

 

Makeup:

Klassisk makeup med røde læber og sort eyeliner går man aldrig galt i byen med. Til en aften i byen ville jeg måske nok vælge end endnu mere rød nuance end denne her. Men alle nuancer af rød kan gå det her efterår.

side

mig

forfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåt er hot!