Endelig sommer (igen)

Slut med fladt hår

frisure2

//Sponsoreret indlæg//

Langt og fint år har det med at klaske sammen og blive fladt i løbet af dagen. Men jeg tror, jeg har fundet en løsning på det problem.

Goldwell; jeg har testet en række af produkterne, og jeg må sige, at de er super gode til mit hår.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Boost: Den her shampoo er jeg blevet fan af. Der er en synlig forskel på mit hår, efter jeg er begyndt at bruge den. Den tilfører fylde til mit hår, og jeg synes, at det gør, at jeg nemmere kan style mit hår.

Goldwell Stylesign Top Whip og Goldwell Stylesign Big Finish er begge to stylingprodukter, der er nemme og bruge. De giver fylde, og jeg synes de holder rigtig godt i håret selv i den lækre sommervarme, som vi har lige nu.

Goldwell Stylesign Unlimitor er det produkt, der ved styling giver det mest tydelige resultat. Påføre det i tørt hår, og det giver liv og tekstur i håret, som man også kan se på billederne i indlægget her.

Let bølget, løsthængende boheme hår er in lige nu, men det samme er forskellige stylings i form af fletninger og ponytails. Heldigvis kan de to ting super nemt forenes.

Elastikkerne jeg har brugt til stylingen her er fra  Blax. De er gode fordi, de ikke knækker håret ligesom almindelige elastikker godt kan gøre.

Til sidst sprayer jeg Goldwell Stylesign Diamond Gloss i håret for at tilføre glans.

Det var min lille guide til en let håropsætning, og hvordan man kan undgå fladt hår. Håber I kunne lide det.

produkter frisure1 tæt på portræt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig sommer (igen)