Black & White Outfit

Sådan får du fylde i håret med Joico

joico

Billederne er oprindeligt taget i forbindelse med mit arbejde som Social Media assistent for Nicehair.dk, men jeg synes lige, jeg ville fortælle Jer om det her lækre produkt, som jeg lige har prøvet.

Joico Body Luxe Volumizing Foam er en skum, der fordeles i håndklædetørt hår, hvorefter man føner håret. Det løfter håret ved rødderne, og giver liv og bevægelse i håret.

Jeg synes tydeligt man kan se forskel på før/efter billederne herover, hvor jeg på billedet til venstre ikke har gjort noget ved håret, men bare har ladet det lufttørre. På billedet til højre har jeg så brugt skummen fra Joico. Jeg er ret vild med det løft, det giver til håret.

Produktet kan naturligvis købes på Nicehair.dk, hvis nogen er interesserede. Lige nu er der faktisk 50 % på den 🙂

Mit arbejde hos Nicehair gør, at jeg får prøvet en masse lækre produkter, og jeg håber, I synes, det er dejligt, at jeg deler ud af mine gode eller mindre gode erfaringer her på bloggen. Jeg synes i hvert fald det er lækkert at få lov til at prøve så mange forskellige produkter. Også produkter, som jeg ikke normalt selv ville købe af den ene eller anden grund.

Billedet herunder har jeg lavet i forbindelse med et facebook opslag om læbestifter. Elsker at være kreativ og lave sådan nogle billeder.

love

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & White Outfit