Black & White Summer

1 års bryllupsdag

IMG_0227

I dag har jeg været en gift kvinde i 1 år. Det er vildt at tænke på, at det er vores 1 års bryllupsdag. Jeg synes, tiden er fløjet afsted, og det føles som om, det var i går, jeg gik op af kirkegulvet for at sige ja til manden i mit liv. Han er min bedste ven, og verdens bedste mand. Vi har haft et helt fantastisk år med masser af dejlige oplevelser, både alene og sammen med venner og familie.

I dag er sådan en dag, hvor der skal kigges billeder fra brylluppet og læses i gæstebogen. Derfor synes jeg også, at jeg ville dele nogle af vores bryllupsbilleder med Jer herinde. Så beklager på forhånd for det lidt pladder-romantiske indlæg i dag.

Jeg elsker min brudekjole, og mit slør, som begge to er pakket pænt ned i en kasse, og skal gemmes. Jeg elsker, at jeg har et stykke af min mors brudekjole syet ind i min kjole, og jeg elsker min brudebuket som T har valgt til mig, og fik afleveret hos min mor, om morgenen inden brylluppet.

Jeg elsker vores bryllupsbilleder, som mine forældre har taget, og jeg elsker alle vores minder fra vores fantastiske bryllup.

Jeg elsker min dejlige mand, og jeg elsker den måde, han ser på mig på.

IMG_0005 IMG_0228 IMG_0423 IMG_0256

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & White Summer