Shades of Grey

Morgenmad, der mætter (og vægttab)

2

//Reklame//Sponsoreret indlæg//

Jeg er i gang med at lægge min kost lidt om og smide et par kilo eller mere. Det kommer ovenpå en omgang med allergi, der påvirker min lungefunktion rigtig meget.

Jeg har i nogle år vidst, at jeg er allergisk overfor tomat, men nu er jeg også under mistanke for mælkeallergi. Og det, at jeg nu skal undgå mælkeprodukter fuldstændigt, har krævet, at jeg tænker en del anderledes, hvad angår min kost.

Oveni alt dette med allergierne så fik jeg af vide af min læge, at det måske ville kunne hjælpe lidt på vejrtrækningen, hvis jeg smed nogle kilo.

Så projekt omlægning af kosten blev startet for cirka 2,5 måned siden.

Som det er nu, så forsøger jeg at spise omkring 1300 kalorier om dagen, jeg har tabt 7,5 kilo, og har fundet ud af, at man faktisk kan spise rigtig meget lækkert, som ikke indeholder mælkeprodukter.

Noget af det jeg synes var svært, var at sammensætte min morgenmad, så jeg ikke fik for mange kalorier, men samtidig følte mig mæt.

Men det har jeg også fundet løsninger på.

Her viser jeg min morgenmad fra 3 forskellige dage. Alle tre måltider indeholder under 500 kalorier, og har fungeret rigtig fint for mig, som lækker morgenmad, der har mættet godt.

Indlægget her er sponsoreret af Thunberg, som har foræret mig lækre rugbrød som vareprøver i forbindelse med min kostomlægning. Du kan læse meget mere om Thunberg her.

De rugbrød, jeg har spist, hedder ”Laura´s” og er både gluten og laktosefri og helt uden hvedestivelse samt vegansk. Jeg synes virkelig det er top lækre rugbrød med både god smag og konsistens. Helt sikkert en anbefaling fra mig.

Morgenmad 1: Avokado og kiwi (øverste billede)

2 skiver ”Laura´s” rugbrød fra Thunberg, 1 avocado og 1 kiwi. Dertil en danskvand med jordbær/rabarber. Jeg har generelt en sød tand, og den skal altså tilfredsstilles, ellers kan jeg slet ikke komme igennem en dag med kun 1300 kalorier. Det er derfor, jeg drikker den søde danskvand til min morgenmad. Det stiller lysten til noget sødt.

Skærebræt: Trip Trap     Ske: Søstrene Grene     Mobilcover: Pull & Bear

1Morgenmad 2: Frugt og soja yoghurt (Billedet herover)

1 skive ”Laura´s” rugbrød fra Thunberg, 1 banan og 1 nektarin. En lille portion soja yoghurt fra Alpro og en danskvand.

Banan på rugbrød. Jeg elsker det! Jeg bruger i øvrigt appen Lifesum, for at holde styr på mine kalorier i løbet af dagen.

 

             Morgenmad 3: Æg og ristet rugbrød (Billedet herunder)

1 skive ristet ”Laura´s” rugbrød penslet med lidt olivenolie og 2 blødkogte æg.

Nem og hurtig morgenmad, der smager skønt.

 Neglelak: H&M

 

Jeg håber, i er blevet inspirerede af mine mættende morgenmads favoritter. Der er helt sikkert andre måder at gøre det på. Og jeg siger ikke, at min måde er den rigtige. Men det virker for mig.

3

Tak til Thunberg, der har sponsoreret indlægget. Meninger og holdninger i indlægget er som altid mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of Grey