Low Carb muffins

Min Polterabend i går

DSCN6389I går morges blev jeg overrasket, da 9 dejlige damer ringede på vores dør. Det var blevet tid til min Polterabend.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk har været ret nervøs ved tanken om en Polterabend. Jeg har de sødeste veninder og jeg ved, at de ikke ville kaste mig ud i noget, jeg ikke har lyst til. Men usikkerheden om, hvornår det skulle ske, hvad der skulle ske, og hvordan det skulle ske, kommer ikke super overens med mit kontrolfreak gen.

Men jeg havde den dejligste dag. Morgenmad hjemme hos os efterfulgt af en hemmelig aktivitet. (Hemmelig fordi det er en overraskelse til min kommende mand).

Derefter var vi ude og skyde med salonriffel og pistoler. Yes, jeg var den bedste (Her skal det måske indskydes, at jeg har gået til skydning i 10 år og er tidligere danmarksmester) Men efter lidt alkohol, sad skudene ikke helt som de skulle. (Det er så også 12 år siden jeg stoppede)

Så stod den på frokost og derefter en tur i legeland. Her var aktiviteterne minigolf, ridning på rodeotyr (hold nu op, jeg var dårlig til det) Brydning i sumodragter og klatren rundt i diverse klatrebaner og rutchebaner. Jeg sad fast i et rør og flere fik småskrammer. Det var mega sjovt. 

Lækkert tapas til aftensmad og hygge hjemme efterfulgt af en dejlig tur i byen, hvor der blev danset.

Tak til alle jer, der var med til at give mig en super dejlig dag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low Carb muffins