Lørdags outfit

Blandede bolcher

IMG_2555

Dagen I dag er blevet brugt på at læse til eksamen. Hvor glæder jeg mig bare til på tirsdag, så jeg kan få det overstået.

Jeg har også fået ryddet lidt op på min computer og fundet et par billeder i ikke har set her på bloggen endnu. Så her kommer lige lidt blandede bolcher til jer 🙂

Billedet fra brylluppet i sommers, er en min mor efterfølgende har redigeret, sådan lidt for sjov. Synes den er fin fordi den er lidt anderledes.

IMG_2569

Snebilledet her er nogle dage gammel. Så meget sne ligger der (heldigvis) ikke her i Esbjerg mere.

papir

Ringene er fra hvisk og er et billede jeg tog i går. Det er til temaet metallic, der handler om at mikse sølv og guld smykker. I kan finde ringene her.

IMG_2556

Økonomi er bare et af de fem fag, jeg kan komme op i på tirsdag til den tværfaglige eksamen. De andre fag er Erhvervsjura, International markedsføring, Salg og markedskommunikation samt Organisation og Supply Chain Management. Så der er et ret stort pensum fra et helt semester at læse.

DSCN8882

Torben lavede lækker morgenmad i morges. Brød med bagte æg, ost og bacon. Mums Mums.

//Kan indeholde affiliate links//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags outfit