Streetstyle

Mad og vin

DSCN7664

Jeg håber I alle sammen har haft en helt fantastisk pinse. Det har jeg i hvert fald 🙂

Lørdag var jeg på arbejde i Neye, og efterfølgende stod den på vinsmagning med T. Det øverste billede er den lækre anretning, vi fik til netop vinsmagningen. Det var godt, jeg skulle tage billedet først på aftenen, for blev da lidt småberuset.. Ha ha..

Efterfølgende var vi hjemme og hente vores cykler og en god flaske vin for derefter at cykle ud til en veninde og se melodi grand prix. Sååå hyggelig en aften.

Søndag blev der sovet længe, og jeg var på besøg hos min mor, og fik hende til at tage nogle outfit billeder af mig.

I dag har vi været til Filsø fødevare festival, og det var virkelig et hit, præcis som det var sidste år. Vi fik prøvesmagt lækre ting, fik lækker frokost, og fik købt (alt for mange) delikatesser med hjem.

Jeg fik desværre ikke taget billede af vores aftensmad i aften, fordi jeg var så utålmodig for at komme i gang med at spise. Men vi havde købt alle råvarerne på festivalen i dag, og fik pillerejer, nye danske kartofler, hjemmerørt mayonnaise, kartoffelbrød med artiskokcreme og oliven samt hvide asparges. Mums Mums, det var sååå lækkert.

Billedet herunder er en del af frokosten, vi spiste ude på festivalen, hvor vi fik smagt lidt forskelligt.

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at vi godt kan lide mad herhjemme, og gerne bruger lidt ekstra tid på at lave noget lækkert. Og i dag var ingen undtagelse. Men med de lækre råvarer så kunne det nærmest heller ikke gå galt. Nammenam.

Så som I nok kan læse, så har det været en fantastisk pinse. I morgen venter hverdagen med undervisning og projektskrivning.

God aften til Jer alle.

DSCN7710

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Streetstyle