Winter Time

Krydderi på tilværelsen

DSCN8433

Jeg har prøvet noget nyt i dag. Et nyt krydderi, som jeg må indrømme, jeg ikke kendte i forvejen. Etiopisk Berbere som blandt andet indeholder paprika, chili og ingefær. Jeg havde fået boksen på øverste billede tilsendt af Santa Maria og Kompas Kommunikation. Som i kan se, indeholder den lækre friske ingredienser, krydderier samt opskrifter.

I aften havde vi inviteret min mor til aftensmad, og så skulle en af opskrifterne med Etiopisk Berbere altså prøves af. Og det var virkelig en succes. Marinerede kylling i olie blandet med det nye lækre krydderi og vupti, lækker kylling til aftenmad. Tilbehøret var couscous med feta, grønne bønner, granatæblekerner og persille.

Vi var alle tre enige om, at det smagte super lækkert, så det kan klart anbefales 🙂

//Reklame//Sponsoreret indlæg//

DSCN8469 DSCN8466

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Time