Mine fødder til modeuge

Guide til Malmö

DSCN9398

Det var egentlig meningen, at det her skulle være en guide til Malmö. Jeg ville skrive om, hvor man skal gå hen, og hvad man skal se. Men.. da jeg var i Malmö i uge 7 viste det sig, at det måske ikke er så nemt at lave en guide til Malmö, som jeg havde regnet med. Og måske var det derfor, jeg ikke selv kunne google mig frem til en god Malmö guide inden jeg skulle afsted.

Og hvorfor er det så ikke nemt? Det er fordi (og jeg håber det her giver mening) der er ikke noget bestemt man skal se i Malmö, men man skal se det hele.

Med det mener jeg, at der er ikke nogle enkeltstående seværdigheder, som man absolut bare skal se, når man er i Malmö. Til gengæld så skal man give sig god tid, slappe af og gå rundt i de mange gader og stræder og suge den gode afslappede stemning til sig. Man skal kigge op og se de fine bygninger, man skal gå langs vandet og nyde udsigten, man skal gå ind og se kirkerne osv. Altså bare gå rundt, gå den vej man har lyst og se, hvad man støder på af spændende ting.

Derfor bliver dette indlæg mest en række billeder fra smukke Malmö, som jeg bestemt synes er et besøg værd. Vi var i Malmö i 2 dage, og det var meget passende tid til at opleve byen.

Hvis I har spørgsmål til billederne eller andet så skriv en kommentar eller mail til mig.

DSCN9385 DSCN9390 DSCN9409 DSCN9412
DSCN9424 DSCN9371 DSCN9392 DSCN9429

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fødder til modeuge