Guide til Malmö

Gode restauranter i Malmö

spansk

Jeg vil i denne restaurant guide til Malmö anbefale 3 restauranter samt en kaffebar.

To af restauranterne vil jeg anbefale til aftensmad og byder på henholdsvis spansk og italiensk mad.

Lad os starte med den spanske restaurant Jospers, vin & Grill, som ligger på Lilla torg 3, centralt beliggende i Malmö. Her fik vi tre lækre retter hver.

Forret: Tapas tallerken med 4 forskellige anretninger pr. person.

Hovedret: Jeg fik kyllingefilet med glace og en blue cheese dip. Dertil en sideorder bestående af skinke ruller med pikantost.

Min mand fik perfekt stegt oksefilet med chilimayo. Dertil en sideorder bestående af smashed potatoes.

Dessert: Crema Catalana til mig (som er den spanske udgave af en Creme Brúlee, mens min mand fik Jospers Cheececake med hindbærkompot.

Jospers er et hyggeligt sted med god stemning og var vel besøgt, den aften vi var der. Venlig service og god mad. Prisniveauet er i den lidt højere ende men til at betale.

italiensk

Den italienske restaurant Piccolo Mondo ligger ligeledes på Lilla torg og er yderst velbesøgt, så bestil bord, hvis du vil være på den sikre side.

Venlig service, utrolig lækker mad og fornuftige priser. Uden tvivl et sted, der skal besøges, hvis man er i Malmö.

Forret: Vi delte “Antipasto Italiano” til forret. Og der var mere end rigeligt til to. Pølser, ost, tomater, artiskokker. Lækkert lækkert lækkert.

Hovedret: Pasta Rigatoni til manden og Risotto ai funghi til mig. Risottoen var lækker, men har dog fået bedre risotto, blandt andet i Milano. Pastaen var til gengæld uovertruffen og havde den bedste flødesovs, vi nogensinde har smagt. (Og her skriver jeg vi, for det er jo netop fidusen ved at bestille to forskellige retter når man er ude og spise, så man kan smage lidt ved hinanden og på den måde få smagt mest muligt lækker mad)

Vi var så mætte, at der ikke var plads til dessert. Istedet nød vi det smukke lokale og et godt glas vin. Restauranten er indrettet i en gammel delí shop og det gamle interiørhar fået lov at blive. Det er rigtig smukt at se på.

Hagens

Til frokost vil jeg anbefale Hagen, der ligger på Stortorget. De tilbyder altid 5 forskellige retter hvoraf den ene er en vegetarret. Priserne er meget rimelige og maden utrolig lækker. Et uhøjtideligt og finurligt sted, der er rigtig god til frokost.

Jeg fik Hagens pulled pork burger mens manden fik Hagens porchetta. Begge retter var så lækre. Virkelig lækre.

Til sidst vil jeg sige, at der er utrolig mange kaffesteder i Malmö, så der er ingen undskyldning for ikke at sætte sig og slappe af og holde en pause fra shopping og sightseeing. Billederne herunder er fra kaffekæden Espresso House, som der er mange af i Malmö.

Så herfra lyder opfordringen: Tag et smut til Malmö og få god mad. 

kaffe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Malmö