Test: oOlution check matte

Hygge på en hverdag

DSCN5859Kender i det, hvor man bare har lyst til at hive stikket ud og slappe af? Lave noget god mad og drikke rødvin? Sådan havde jeg det i går. Jeg havde bare brug for at hygge med min kæreste. Snakke og lave ingenting sammen.

Så der blev handlet ind til tapas og dessert på sådan en helt almindelig torsdag. Der blev åbnet en flaske rødvin og der blev snakket. Om alt og intet. Det var helt fantastisk.

I får lige et billede af desserten som bestod af frisk frugt og hindbærtoppe med hvid chokolade. Det er anrettet på en fin marmorplade. Marmor er jeg ret vild med i øjeblikket, og overvejer om der måske skal købes lidt mere marmor hjem til lejligheden. Måske nogle små vaser? Måske et fad?

Men gør jer selv den tjeneste, at forkæle jer selv og hinanden. Også på en helt almindelig torsdag. Eller tirsdag eller mandag. Det er bare så utrolig vigtigt at man husker det i en ellers travl hverdag.

DSCN5860

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: oOlution check matte