Se min kjole

Udsalg på hvisk

busy

Så er julen ovre OG DET BETYDER UDSALG <3 Jubiii, jeg elsker udsalg, gør du ikke også det?

I dag har jeg lavet de her 3 billeder til hvisk smykker, som jeg jo er stylist for.

hvisk har et super udsalg, som er i gang lige nu, hvor der er vildt mange smykker, der er sat ned med op til 50 % Du kan finde alle de gode udsalgstilbud lige her. (Affiliate link)

Teksten I AM VERY BUSY er forsiden af min nye 2017 kalender. Jep, jeg er typen, der stadig bruger en papirkalender. Jeg kan simpelthen ikke vænne mig til at bruge den indbyggede digitale version i telefonen. Så kald mig bare old school, men en papirkalender virker for mig. Og i 2017 er det så en fin girly lyserød en af slagsen, der skal hjælpe mig med at holde styr på aftaler og fødselsdage.

De to nederste billeder er lavet til et tema om blonder, og jeg synes de så fint viser, at man kan udtrykke mange forskellige stilarter med blonder. Måske er det netop derfor, blonder er så populære lige nu. Blonder kan bruges uanset hvilken stil, man ønsker at opnå med sit outfit. Blonder er jo også oplagt til årets sidste fest, nytårsaften, som venter lige rundt om hjørnet.

Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad jeg skal have på nytårsaften, men det må jeg også hellere snart få styr på 🙂

lace2 red1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se min kjole