Magiray

Challenge: 1 uge 1 palette

produkt

Øjenskygge palette: Eye Shadow Jewels fra Make Up Factory. (Affiliate link)

Blandt youtuberer og bloggere er challenges vildt populære lige nu, så jeg besluttede mig for også at prøve en challenge. Jeg hoppede på den der hedder “1 uge 1 palette”, hvilket vil sige, at jeg kun måtte bruge én øjenskygge palette i en hel uge, og hver dag skulle være et forskelligt look.

Lige inden jeg startede på den her challenge, fik jeg den palette, som er på billedet øverst, fra Make Up Factory, så det blev den palette, jeg valgte til opgaven.

Som I kan se indeholder den 4 bagte øjenskygger og en highlighter. Og hvad er en bagt øjenskygge så? En bagt øjenskygge er et produkt, der startede med at være på cremeform, men så rent faktisk bliver bagt i en ovn, indtil det bliver til en tør pudder. Ofte ser man, at de har en rigtig fin marmoreret overflade, og er rigtig pigmenterede, altså med meget farve i.

Herunder viser jeg de 7 looks, som jeg fik lavet med min nye palette. Jeg håber I kan lide dem, og måske selv bliver inspireret til at lave noget lignende. Det var i hvert fald ret sjovt, og jeg tror ikke, det bliver sidste gang, jeg prøver kræfter med en challenge.

Jeg vil i øvrigt meget gerne anbefale Eye Shadow Jewels paletten, som er super nem at arbejde med, og kun koster 179 kr. Jeg synes det er et rigtig godt køb. Find den lige her (Affiliate link).

Som i kan se, er der stor forskel på de forskellige looks. En mandag blev en øjenskygge brugt som eyeliner, og så var det faktisk det 🙂 Og andre dage var der tid til at lege med 3 forskellige farver. Paletten er super til et aftenlook også, da man virkelig kan få intense farver frem med de bagte øjenskygger. Og så er highlighteren uden tvivl den bedste, jeg nogen sinde har prøvet. Den er mega nem at arbejde med, og jeg synes den giver den smukkeste lysreflekterende effekt.

Jeg håber I kan lide billederne, og skriv endelig, hvis I har spørgsmål til et look eller til produktet.

3 2 6 7 1 4 5

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magiray