These boots are made for walking

Essence i Bilka

essence

Jeg troede egentlig aldrig, jeg skulle komme til at skrive den sætning men; JEG ELSKER BILKA.

Bilka er begyndt at forhandle essence, som virkelig er et makeup brand, jeg elsker.

Normalt stor-shopper jeg essence med hjem, når jeg er i Tyskland. Det er billigt samtidig med, at det er super godt. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten gang på gang, og jeg har efterhånden købt rigtig mange forskellige produkter fra essence.

Bilka har fået langt større fokus på beauty produkter, hvilket jeg som beauty nørd synes er helt vildt skønt.

Jeg ved, at der er mange andre, der er lige så vilde med essence som jeg, især deres neglelakker er enormt populære, så jeg spår, at Bilka får rigtig travlt med at fylde deres essence standere op rundt omkring i landet. Gør jer klar Bilka, jeg kommer forbi ret tit, og ser, hvad i har fået af nyheder.

Udvalget i Bilka i dag var ikke så stort, måske også fordi, at jeg i forvejen havde mange af tingene, men jeg manglede en ny flydende concealer, så sådan en købte jeg.

Derudover hoppede der en ny concealer pensel fra elf ned i min kurv.

Til slut lige et spørgsmål til jer, mine skønne følgere. Bilka havde Real Techniques, Bold Metals Collection pensler på hylden, og jeg overvejede virkelig at købe dem. For det første var de sindsygt smukke, og for det andet, så har jeg i længe ønsket mig makeuppensler fra Real Techniques, for det tredje så trænger mine pensler efterhånden til en udskiftning. Mit spørgsmål er så: Er der nogle af jer derude, der har prøvet dem, og kan anbefale dem?

Kram fra mig til jer <3

4 kommentarer

  • Mie-Pil

    Det er ikke alle Bilka som har en dobbeltstander, her i Jylland ved jeg med sikkerhed at Kolding og Tilst har en dobbeltstander, men Herning og Viborg har kun en enkelt.
    Kan klart anbefale deres neglelak og deres Quick det drops er helt suveræne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Nej, du har måske ret i, at ikke alle Bilka har fået hele sortimentet alligevel. Men jeg tror, at alle Bilka i hvert fald har fået 1 stander. Og så kan jeg desuden se, at Føtex her i Esbjerg er begyndt at have trend kollektionerne fra Essence <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lifestylebloggerne

    Hold da op hvor lækkert! Ved du om det er i alle bilka’er eller kun lige i den du var i? Det må helt klart tjekkes ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Jeg så på Bilkas facebook, at de skrev, at det skulle være i alle Bilka 🙂 Det er mega fedt! Hende jeg talte med i Bilka i dag sagde, at de ville få det fulde sortiment, så jeg håber, at det også betyder, at de får special kollektionerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These boots are made for walking