Han Kjøbenhavn

Modeshow er kunst?

DSCN9281

Det der med at være inde og se et modeshow, er en meget forskellig oplevelse fra gang til gang. Fra designer til designer. Det er altid spændende at se, hvad der bliver fundet på.

Nogle gange er det nærmest kunst, man sidder og kigger på.

De to første billeder i indlægget her, er fra VIA Design Graduate Show, hvor 12 studerende var blevet udvalgt til at vise deres afsluttende projekter. Herretøjet på øverste billede er af Mathilde Mø Badstue og det fine billede med kysselæberne herunder er fra Maibrit Vang Pedersens del af showet.

Mathilde Mø Badstue er blevet inspireret af forskellige kulture som nomader og urban street samt survival of the fittest.

Maibrit Vang Pedersen har haft New York Plastic Queen Amanda Lepore som muse. Kitch, prints og store røde læber. Helt fantastisk efter min mening. Og jeg ville ELSKE at eje den røde bomberjakke på billedet. DEN ER SÅ SKØN.

DSCN9282

I en helt anden boldgade og langt mere erfaren og etableret finder vi Barbara I Gongini, som leverede et super show, der blev afsluttet på smukkeste vis med ballet. Så smukt. Og uden tvivl modeugens største bifald. De to billeder herunder er fra hendes show på rådhuset.

IMG_2765 IMG_2770

Beklager i øvrigt at billederne i dette indlæg ikke alle sammen er af bedste kvalitet 🙂

3 kommentarer

  • Rika Edelgren

    Det lyder som om, at du har haft en rigtig god modeuge! 🙂 Det ser super fedt ud!

    http://rikaedelgren.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Ja, det var helt fantastisk Rika. Så mange fede shows og nye kollektioner, og en masse søde mennesker. Og beklager at i bliver spammet med modeuge indlæg. Jeg har mange flere på vej 🙂 Det håber jeg er okay?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rika Edelgren

      Helt sikkert! Jeg synes at det er fedt at se billeder fra modeugen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han Kjøbenhavn