Modeshow er kunst?

Ilse Jacobsen frakker

frakke trench

Quiltet frakke: Ilse Jacobsen, pris 2100 kr.     Trench Coat: Ilse Jacobsen, pris 2100 kr.

Kender i også det med, at man (næsten) altid har den samme jakke på? Det er jo ikke ligefrem sådan, at man skifter sin jakke, ligesom man skifter tøj her i den kolde tid. Det betyder jo så også, at ens udtryk er meget ens i al denne tid, selvom man selvfølgelig kan style en jakke/frakke på flere måder.

Men jeg går altså og overvejer, at investere i et par frakker mere, for netop at have nogle flere at skifte imellem. Det irriterer mig lidt, at alle dage næsten minder om hinanden, fordi jeg “kun” har en vinterfrakke og en vinterjakke.

Jeg er faldet for disse to, som vil passe rigtig godt ind i min garderobe og samtidig adskiller sig fra de jakker, jeg har allerede. De må hellere på min ønskeseddel 🙂

Den quiltede frakke vil tilføje et feminint touch til min ellers til tider lidt sprælske garderobe og Trench Coaten kan jeg se fungere både til hverdag og lidt finere brug. Med de to frakker i lyse toner, udfordrer jeg også mig selv og min ellers lidt mørke garderobe.

Har du også lyst til at kigge dig lidt om efter en ny jakke eller frakke vil jeg anbefale at tage et kig hos Ilse Jacobsen, du finder udvalget lige her.

Klik for at se indstillinger

//Reklame//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeshow er kunst?