Nytårs menuen

Voksen nok til Ecco

DSCN8677

Sko: Ecco     Fugl: Architectmade     Vase: Lyngby porcelæn

Vi har i nogle år joket lidt med, at jeg ikke var voksen nok til at gå i Ecco sko. Altså på den måde, at når jeg peb over ømme fødder, så sagde min mand, at jeg nok burde købe nogle ordentlige sko. (Læs: Ecco sko) Fordi det er kvalitet, og det har han gode erfaringer med. Men men men, jeg har måske været lidt af den mening, at Ecco var for børn og voksne damer (hvilket jeg bestemt ikke er, nogle af delene).

Men så var det jo, at jeg fik taget mig sammen til at gå ind i Ecco og kigge mig omkring. Og jeg må tage mine ord tilbage. Jeg indrømmer gerne, at jeg tog fejl. Ecco er ikke kun for børn og voksne damer. Ecco er også for smarte unge søde piger (læs: mig), der gerne vil have et par lækre sko.

Og så skete det, i julegave af min mand fik jeg disse fine fine Ecco sko, som jeg glæder mig rigtig meget til at have på så jeg kan finde ud af, om de virkelig er så gode, som folk siger.

Jeg lover at give en opfølgning på det spørgsmål, når skoene har været på mine fødder nogle gange.

DSCN8673

Vase: Kähler     Dug: Juna

DSCN8674

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårs menuen