Red Lips

Nørgaard 101

DSCN8663

Bluse: Nørgaard på strøget 101 t-shirt     Frakke: Kiomi     Jeans: Gina Tricot    

Taske: Belsac ( I butikkerne nu )     Sko: Even&Odd ( Kan købes på Zalando )

I går var sidste dag med julefrokoster for vores vedkommende. Det var en stille og rolig en af slagsen hjemme hos min far. For at være ærlig, så orkede jeg ikke, at skulle have fint tøj på endnu en dag, så hoppede i mine sorte jeans og min nye Nørgaard på Strøget 101, som jeg fik i julegave af min far.

Det er ved at være et par år siden, jeg sidst havde et par af disse bluser, men synes jeg kan fornemme, at det er ved at være tid igen -måske skal jeg ha købt mig et par stykker mere.

DSCN8664

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Lips