Boho´s Back

Gucci Bamboo anmeldelse

redi

Gucci Bamboo, jeg elsker den!

Sådan kunne en kort anmeldelse af parfumen lyde 🙂 Men i får lige en lidt længere fortælling.

Jeg har nu prøvet Gucci Bamboo i én uge, og jeg er virkelig vild med den. Den dufter sød og ren og en smule krydret. De duft noter, der er mest fremtrædende er vanilje, træ og ylang ylang.

Vanilje er uden tvivl min absolutte yndlings duft, så måske er det derfor, jeg er så pjattet med denne kombination. Forskere mener faktisk, at grunden til, der er så mange, der ligesom jeg, er vild med vanilje, er fordi modermælk smager af vanilje, så som forbrugere forbinder vi duften/smagen med tryghed. Hvis i har lyst til at læse mere i den dur om forbrugeradfærd, kan jeg stærkt anbefale Buyology af Martin Lindstrom.

Nå, tilbage til Gucci Bamboo. Udover duften er jeg også vild med associationerne til bambus, som Gucci bruger her. På flakonen er håndtaget formet som bambus. Hvorfor nu det? Bambus kan bøjes, men ikke knækkes. Bambus kan overleve en orkan. Bambus symboliserer vitalitet og styrke. Præcis ligesom Gucci kvinden. Og hver gang man påfører Gucci Bamboo, bliver man mindet om sin egen kvindelige styrke.

Jeg elsker Gucci Bamboo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boho´s Back