Coloured Wall

70ér trends i boligen

DSCN8326

I søndags til eventet Elle&dig var der en trendsession omkring bolig og indretning. Jeg synes i skal have nogle af de vise ord med på vejen, så de kommer her.

Jeg tror de fleste af os har bemærket at 70érne er hot i moden lige nu, men 70érne er også super hot, når det kommer til n´boligindretning lige nu. Det afspejler sig i, at der skal leges med kontraster i form af forskellige overflader. Glatte overflader, ru overflader, hårde overflader og bløde overflader. Et eksempel kunne være marmor eller beton op mod en strikket plaid eller et vægtæppe. Der skal virkelig arbejdes med tekstiler i dit hjem lige nu. Det er også med til at sætte et personligt præg på dine rum og gøre det til et hjem og ikke “bare” en bolig.

Derudover er det hot med et rundt spisebord lige nu, og så må du endelig ikke spare på blomsterne. Det er ikke grønne planter, der er i fokus mere, men der er blomster. Præcis som vi ser i moden fra 70érne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coloured Wall