Turist i Malmö

Noget jeg elsker

ring

Så er det igen blevet tid til nogle stylings, jeg har lavet for hvisk. Denne gang er det med temaet, ting jeg elsker. Det blev til blåbær, slik, minder fra barndommen og min mor <3

Der er to ringe, de går igen på billederne. Den guldbelagte kan findes her og den i rosaguld her.

Blåbær elsker jeg! De smager fantastisk og så er de jo sunde. Slik kan man jo ikke andet end at elske. Jeg kan spise slik hele tiden og altid. Jeg elsker slik. Minder fra barndommen er unikke og noget helt særligt. Og så er der mor, mor er jo den bedste i verden. Og sådan er det bare.

Jeg håber i kan lide billederne. Hvilke ting, ville i have fotograferet, når nu det handler om ting man elsker? Planen var også, at der skulle være et billede med min mand selvfølgelig, og min far. Men de var ikke lige i nærheden, da billederne skulle skydes 🙂

slik bamse hands

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver mig kommission, hvis du køber noget. Jeg linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du mit arbejde på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turist i Malmö