Priesme smykker

Black Friday Shopping

DSCN8431

Et sent indlæg fra mig i dag. Jeg er næsten lige væltet ind af døren efter en (meget) lang dag hjemmefra. Startede dagen med at skulle fremlægge en opgave i International markedsføring for derefter at have undervisning i Human resources.

Derefter stod den på frokost med min mor efterfulgt af Black Friday Shopping. Og her skal det lige nævnes, at jeg er SÅ stolt af mig selv. Jeg købte ikke én eneste ting til mig selv, men fik til gengæld ordnet en del fødselsdagsgaver, julegaver og adventsgaver (Også flere end der er på billedet her)

Kl 15.30 mødte jeg ind på arbejde i Neye og hold nu fast vi havde travlt helt til 15 efter lukketid kl. 21.15. Det var total vanvittigt så mange mennesker, der var ude og shoppe Black Friday tilbud.

Nu sidder jeg på sofaen og er så træt, at jeg ikke engang orker at rejse mig for at fjerne makeup og gå i seng. Men det skal ikke vente for længe, skal nemlig tidlig op og ud og se finaler i EM i Curling med min mor i morgen. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.

Har i haft en god (black) fredag? Og gjort nogle gode køb?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Priesme smykker