Empties februar 18

Lag på lag

gang

Her skulle så have været en linje, hvor jeg skrev, hvor hvert enkelt stykke tøj er fra. Men den virker ærligt talt lidt overflødig, eftersom det lige er gået op for mig, at alt tøjet er fra H&M.. Ups.. Eller det gør faktisk ikke noget, for det er ikke nogen hemmelighed, at jeg knus-elsker H&M.

Men altså hvor har det da bare været mega koldt på det sidste, og det er da for alvor vigtigt at pakke sig godt ind. For mit vedkommende gøres det ved at lave et lag på lag outfit.

Det transparente skørt er en kjole, som jeg næsten lige har købt på udsalg til nærmest ingen penge. Tror jeg gav 30 kr. for den eller noget i den stil.

Mine jeans er også nye, selvom de ikke er revolutionerende på nogen måder, så føler jeg alligevel, at de bidrager med lidt nyt til min garderobe.

Uldfrakken på billedet herunder er fra Esprit, og er en julegave fra T. Tasken er fra Steve Madden, og er faktisk også en gave fra T. En sommerferiegave, hvilket virkelig er en lækker tradition <3

jakke

Apropos min kærlighed til H&M så skal jeg MEGET tidligt op i morgen. Som i meget tidligt. Der er nemlig et morgenarrangement i H&M, hvor der er 20% på ALT. Jubii, så skal der shoppes. Nok faktisk både til mig og min lille lækre baby. Så tidligt i seng med mig, så vi er friske i morgen tidlig.

Ha ha, det er da lige før, at det her virker som en lang salgstale for H&M, men det er det altså ikke 🙂 Jeg får i hvert fald ikke en krone for det, men jeg ville bare vise mit outfit, som så viste sig at være fra samme butik det hele, og det var så det, som startede hele den her “talestrøm”.

Hmm, nu sidder jeg, og kigger på billederne, og overvejer igen, om det er ved at være tid til at få klippet, og måske farvet, mit hår. Åhh, det er så stor en beslutning, synes jeg, og jeg er sjældent rigtig gode venner med frisøren. Det er ligesom om, at det sjældent bliver, som jeg vil have det. Men sidste gang var jeg faktisk super godt tilfreds. Måske jeg skulle bestille en tid ved hende igen? Tænke tænke..

sne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties februar 18