Baby B´s barnedåb

Empties februar 18

empties

Jep, den her måneds empties bære også lidt præg af mit tidligere job hos The Body Shop, med hele 3 produkter derfra. De øvrige produkter er jo som det ses lidt en blandet landhandel af mærker og produkttyper.

Lad os se nærmere på produkterne et efter et.

Matas Micellar Water:

Noget jeg virkelig elsker er alt-i-en produkter, og det er netop derfor, jeg er vild med Micellar vand. Den fjerner alle slags makeup, selv den mest genstridige mascara. Det er perfekt. Denne her fra Matas er dejlig mild mod huden, og det er bestemt et produkt, jeg kunne finde på at købe igen. Men jeg tror faktisk, jeg har en mere stående i skabet, så jeg behøver ikke ud og shoppe en ny endnu.

The Body Shop Wild Cherry Puree Body Lotion:

Et virkeligt gammelt produkt, som så absolut trængte til at blive brugt op, inden det blev for gammelt. Og det er jo netop det, der er hele min mission med det her projekt “Empties” halløj. Jeg trænger for alvor til at få tømt ud i mine skabe, få sorteret i alle mine produkter, og få brugt dem op som er åbnet, inden de bliver for gamle. Så denne her var en af de gode at komme af med, især fordi jeg ikke er super god til at få brugt Body Lotions, da jeg ikke bryder mig om den der fedtede fornemmelse, man får, når man tager creme på. Så altså dejligt, at den her er væk. Det er ikke et produkt, der kan købes mere, men generelt kan jeg sige, at det er dejligt med cremer på pumpe, som er nemme at dossere, og også mere hygiejniske end en creme i bøtte, hvor man jo typisk putter fingrene i, hvis man altså ikke er en af de gode, der husker at bruge en spatel til at tage cremen op med.

Nivea in-shower Body Milk:

Ét af de lidt nyere produkter på markedet er de såkaldte “in-shower-creams”, som er en bodylotion, der påføres i badet efter Shower Gel. Det er altså ret smart, da man på den måde netop undgår den lidt fedtede fornemmelse, som jeg netop var inde på ved cremen ovenfor. Denne her fra Nivea har den karakteristiske “blå Nivea krukke” duft, som dufter lidt af farmor, men som alligevel faktisk dufter ret hyggeligt. Jeg er i hvert fald blevet ret glad for det her produkt, som helt sikkert tilfører fugt til min vintertørre hud. Især kan jeg mærke en tydelig forskel på mine ben, efter jeg har brugt cremen. Det er altså virkelig dejligt nemt og tidsbesparende, så det kan helt sikkert anbefales.

The Body Shop Vanilla Brulee Hand Cream:

Jeg knus-elsker duften af vanilje. Jeg knus-elsker håndcremer, der ikke fedter. Jeg knus-elsker den her håndcreme! Jeg har tidligere vist Shower Gels med den her duft, og det er altså én af mine all-time favorit dufte, så det er godt, at jeg har et par Shower Gels endnu, men jeg har desværre ikke flere håndcremer med vanilje. Snøft.

Maskeraide All Eyes on Me:

Super smarte Eye-Patches som man lige klasker på under øjnene, lader sidde i 15 minutter, fjerner dem, masserer overskydende produkt ind i huden, og løber så ud af døren, og ser mega frisk ud. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke.. Det er anden pakke af de her små vidundere, som jeg bruger op. Det er et absolut must-have, når man har en baby. Og det var da også om morgenen inden barnedåben, jeg brugte de sidste, for der gider man altså bare ikke se mega træt ud på alle billederne. Altså jeg er total vild med de her, og dem skal jeg helt sikkert have købt igen.

Arboria Hand and Nail Cream:

En lækker håndcreme som jeg har fået af mine svigerforældre i gave. Tror nok de købte den i Portugal, uden jeg er helt sikker. Den er faktisk rigtig god. Fugter godt og fedter ikke.

The Body Shop Honeymania Shower Gel:

Første gang jeg duftede til denne her, var jeg ærlig talt lidt skeptisk. Det var vidst ikke lige en duft for mig, kan jeg huske, jeg tænkte. Men prøves det skulle den jo, for jeg er jo nysgerrig nok, og elsker at prøve nye produkter. Og faktisk er det endt med, jeg er blevet rigtig glad for den. Den dufter ret lækker, efterlader huden med en sart, frisk med alligevel lidt sød duft, som jeg er blevet ret glad for. Faktisk har jeg den vidst også stående som eau de toilette, det kunne da være, jeg skulle tage og finde den frem her til foråret.

Det var så februar måneds opbrugte produkter, som indeholder en del flere cremer end normalt. Og det var ærligt talt dejligt, at få tømt lidt ud i dem.

Samtidig er det alt sammen produkter, som jeg har været glad for, hvilket jo heller ikke altid helt er tilfældet med mine opbrugte produkter. Men her er der virkelig tale om flere produkter, som jeg nok kommer til at købe igen.

Der var slet ikke noget makeup eller dufte imellem denne gang, men jeg kan fortælle, at det netop er noget af det, jeg gør en stor indsats for at få tømt lidt ud i. Men altså hvor tager det lang tid at bruge en øjenskygge eller en blush 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby B´s barnedåb