Kjole over jeans

Empties januar 18

empties-jan

Man skulle da næsten tro, at jeg havde farvekoordineret den her måneds opbrugte produkter va? 🙂 Men det har jeg altså ikke. Men lille og blåt ser det da ud.

Det er, som I jo nok kan se, heller ikke den store mængde produkter, jeg har fået tømt i denne måned. Og ja, det er efterhånden ved at have været sådan i nogle måneder. Men altså, jeg går hjemme på barsel med verdens dejligste baby, så det er altså ikke lige hver dag jeg får makeup i hovedet eller nogle produkter i håret.

Lad os kigge på de produkter, jeg så har fået brugt op i løbet af januar.

Fast pudder fra Shiseido: 

Den fine lille blå etui har indeholdt en rigtig god og holdbar pudder, som jeg har været rigtig glad for. Jeg synes, den blender godt ind i huden, så man netop ikke får det der trælse pudder-look, som man helst vil undgå. Den har en god matterende effekt, og der medfølger en svamp, som faktisk var ret god til at påføre den med. Shiseido er jo ikke det billigste mærke, men jeg synes, at den er pengene værd.

Miracle Moist Shampoo og Conditioner fra Aussie:

Det er første gang, jeg prøver noget fra Aussie, som jo egentlig er et let tilgængeligt brand, der ikke koster særlig meget, og kan købes en del steder. Men nu har jeg så altså fået prøvet de her små lækkerheder til håret, og jeg er kæmpe fan. De dufter fantastisk. Faktisk minder duften mig om det der lyserøde tyggegummi, man kunne købe på tube, da jeg var barn. Ja, det lyder faktisk ret klamt, men jeg husker det som super lækkert 🙂 Andre, der kan huske det? Ud over at dufte dejligt, så er produkterne også rigtig gode til mit hår. Det bliver lækkert blødt og nemt at rede ud. Helt bestemt produkter jeg kan finde på at købe igen.

The Body Shop Spa Wisdom Morocco Argan Oil & Orange Blossom Body Souffle:

Lækker, velduftende og utrolig fugtgivende Body Creme. Egentlig er der ikke så meget mere at sige om den. Den er god.

Mineral øjenskygge fra The Body Shop:

Jeg er ikke fan af løse øjenskygger. Så kort kan det siges. Alligevel er det lykkedes mig at få brugt den her op. Men det er kun fordi, jeg endnu ikke har kunnet finde en fast øjenskygge med samme flotte sølv metalliske look. Jeg ville have fundet et billede, hvor jeg har brugt øjenskyggen, så I kunne se den fine farve, men det har jeg åbenbar ikke lige nogle billeder af. Men tro mig, den var fin 🙂 Det er et ret gammelt produkt, så den kan vidst ikke købes mere.

Rexona Motion Sense shower fresh deodorant:

Temmelig kedeligt produkt at skrive om, men ikke desto mindre ganske uundværligt med en god deodorant.

Så kom vi igennem januar måneds opbrugte produkter. Så må vi se, hvad det kan blive til af produkter i februar. I dag skriver vi jo allerede d. 16. februar, og jeg kan godt afsløre, at jeg endnu ikke har tømt ét eneste produkt i den her måned. Men mon ikke jeg når det trods alt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole over jeans