After Eight Cheesecake til nytår

Nytårsbordet

hvid

Rigtig godt nytår til Jer alle sammen <3

Jeg håber I er kommet godt ind i 2018, og havde en helt fantastisk aften med venner og familie.

Herhjemme var det meget stille og roligt. Vi fejrede nytåret med et dejligt vennepar og deres dejlige lille pige, som er 6 dage ældre end vores lille guldklump. Så altså nytårsaften med 2 spædbørn giver en stille aften, men den var så hyggelig <3

oppefra

Jeg elsker at pynte op og dække bord, så det havde jeg naturligvis også glædet mig til her i forbindelse med nytårsaften.

Først havde jeg forestillet mig, at jeg ville lave en blomsteropsats til midten af bordet, men da jeg også gerne ville lave desserten og kransekagen til midnat, så blev det vidst lige ambitiøst nok med en lille basse på 2 måneder på armen. Så altså ikke nogen kæmpe blomsterdekoration, men trods alt et nytårsbord, som jeg synes blev rigtig fint.

Dug, hatte, bordbomber, pynt og blomster blev købt i Rema 1000 aftenen før, så der er ikke tale om noget som helst fint der, men jeg forsøgte at holde farverne i sort, grå, guld, sølv og lilla, så det ikke blev for farverigt og rodet at se på.

eukalyptus

Servicen er faktisk også bare vores hverdags-service. Det er kun lige skifferpladerne og stofservietterne, vi ikke bruger til hverdag, men kun til mere festlige lejligheder. Mest af alt fordi, det er lettere at bruge køkkenrulle end servietter, der skal vaskes til hverdag 🙂 Og hvad skal man lige bruge sådan nogle skifferplader til, når man bare skal have en omgang lasagne en tirsdag aften 🙂

Selvom jeg opgav tanken om en stor center-piece af blomster, så fik jeg alligevel lige lavet en lille nytårsdekoration, med to stearinlys, der kunne tælle ned til årsskiftet mens vi spiste.

Det er juledekorationen, der først blev lavet om til en almindelig dekoration for så at blive til en nytårsdekoration. Det må siges, at være god udnyttelse af ressourcer ik? 🙂

Rigtig godt nytår til Jer alle sammen.

dekoration

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After Eight Cheesecake til nytår