Miks sort og blå

Markberg Lova Jewelry Box

markberg

Smykkeskrin: Markberg ( I butikkerne nu )

Bravrr, det er koldt udenfor i de her dage. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, som man jo siger.

Her tænker jeg især på det smukke hvide græs den anden morgen, som gjorde, at jeg fik taget de her fine billeder.

Lad os lige først snakke om det smukkeste armbånd.

Det er den absolut ultimative kærlighedsgave, som jeg fik, da jeg fødte vores søn <3

To guldkæder med ferskvandsperler, som nu pynter utrolig smukt på mit håndled.

Smykkeskrinet i skind er fra Markberg, og er en julegave fra min mor.

Det er helt perfekt med løse indsatser, så man kan have både kæder, armbånd og ringe i den. Hvis man har større smykker, kan man bare fjerne nogle indsats, og får dermed mere plads. Det er ret smart, og så er jeg vild med det smukke, klassiske look på smykkeskrinet.

Man kan få smykkeskrinet i flere udgaver. En lille og en stor rund, denne her er den store. Man kan også få den i præget skind, og som noget nyt er den kommet i firkantet og i rød. Men jeg synes, jeg har fået det smukkeste af dem alle.

Smykker kan være de ultimative gaver til at markere vigtige begivenheder i livet. Sådan er det i hvert fald med en del af mine smykker, og nu altså også med det her smukke armbånd, som for evigt vil være et minde om det største i livet, nemlig at blive mor <3

Og så er det jo bare helt perfekt, at jeg har fået et fint skrin til at opbevare mine smykkeminder i.

armbaand

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miks sort og blå