& Copenhagen String indkøbsnet

Krans med eukalyptus

krans1

Bedre sent end aldrig ikk?

Grunden til, at jeg siger det er, at jeg havde købt ind til de her kranse for længe siden, og ville have lavet dem til 1. december, hvor jeg pyntede op til jul. Men sådan blev det ikke. (Jep, baby er boss herhjemme) 🙂

Men i dag tog baby sig en lur på et par timer, så jeg fik tid til at lave mine kranse, og fik dem hængt op. Jubii 🙂

Så fik jeg godt nok ikke tømt opvaskemaskinen eller lagt tøj sammen, men altså man kan jo ikke nå det hele, og der kommer også en dag i morgen.

Kransene er jo super enkle, og nogle vil måske mene, at de ikke er så julede, da de jo hverken er røde eller fulde af nisser, men jeg er altså vild med det her jule-look også. (Kan også godt lide røde nisser) Men hver ting til sin tid ikk?

krans2

Kransene hænger i lange silkebånd ned fra loftet, og får på den måde en central rolle på endevæggen i stuen.

Jeg er super glad for resultatet, og elsker at have lidt tid til at være kreativ med blomster, planter og dekorationer.

Adventskransen i år er også lidt anderledes end normalt. Ingen gran men til gengæld har jeg prøvet mig frem med kokedama i år. Kokedama betyder mosbold på japansk, og det er lige hvad det er. Man tager en blomst eller plante og former rødder og jord til en kugle. Den kugle beklæder man så med mos. Og det er simpelthen kokedama, som er ultra populært i Japan, og som bliver mere og mere populært herhjemme også. Her står de på et fad, men det er også meget populært at hænge dem op, og på den måde have “hængende” haver.

advent1

Til sidst får i lige et lille billede af en af opstillingerne i stuen.

Julekalenderen er faktisk tom, og det er ikke fordi, jeg har snydt, men det er min julekalender fra sidste år. Det er en miniudgave af Magasin, og den er så smuk, så den skulle selvfølgelig frem og pynte igen i år. Her står den som en del af en lille opstilling sammen med den fine gren med lilla glasbær.

Det var lidt af julerierne herhjemme, hvor juleaften nærmer sig med hastige skridt, selvom jeg stadig ikke synes, jeg er helt klar. Men det bliver jeg vel på et tidspunkt <3

magasin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

& Copenhagen String indkøbsnet