Empties oktober 17

Crepe og krøller

forfra

sponsoreret

Jeg har indtryk af, at der er mange, der har et lidt anstrengt forhold til crepe i håret. Det er måske også en 80ér ting, men det er altså i høj grad også en 2017/2018 ting, så spring endelig ud i det, hvis du også synes, der skal ske lidt nyt på hårfronten.

Hvis man synes, crepe i hele håret er lige vildt nok, kan man altid nøjes med nogle enkelte totter, eller man kan flette eller krølle håret efterfølgende for at få effekten fra crepejernet, men uden at håret kun skriger crepe 🙂

Jeg har valgt at krølle håret, efter jeg crepede det, og jeg er vild med resultatet.

På billedet lige herunder ses mit hår efter crepejernet har været igennem det men inden krøllerne.

crepe

I stedet for at krølle håret med crepeeffekten i, kunne det også se vildt godt ud at sætte håret op i en hestehale. Ret cool effekt som jeg helt sikkert skal prøve en anden dag. Det ville selvfølgelig også være mindre tidskrævende, og ville måske nok passe bedre til hverdag. For det tager jo altså lidt tid først at crepe håret og derefter krølle det.

Det gode ved det her look er, synes jeg i hvert fald, at det ikke behøver være perfekt. Det må gerne se lidt upoleret og tilfældigt ud. Så pyt hvis crepe-mønsteret ikke er perfekt, og pyt hvis ikke alt håret bliver perfekt krøllet.

Faktisk kunne det se vildt godt ud, hvis man lod flere totter med crepe hænge imellem krøllerne uden at krølle dem. Altså som man nok kan høre, så er der utallige muligheder. Det er bare med at være kreativ.

jern

Jeg har brugt hh simonsen Rod VS6 Crimping Iron og derefter hh simonsen Rod VS3 krøllejern for at lave bløde krøller. Men her er der jo rig mulighed for at variere looket med forskellige redskaber. Alt fra bløde bølger lavet med et glattejern til helt små spændstige krøller kunne se fedt ud sammen med crepe, så prøv dig endelig frem med forskellige stylingredskaber.

Jeg er i hvert fald helt sikkert ikke færdig med at lave looks med mit crepejern <3

 

sidebagfra

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties oktober 17