Babyshower

Ren hud i 3 trin

matas1

sponsoreret

“1,2,3.. Ren, frisk hud” sådan starter den pressemeddelelse, jeg modtog sammen med de her produkter fra Matas.

Umiddelbart lød det jo godt, for hvem vil ikke gerne have ren og frisk hud? Da jeg så læste videre var der fokus på urenheder og teenage hud, og så stod jeg lidt af, må jeg indrømme. Godt nok ligner jeg vidst ikke helt en på 30 år, (det er der i hvert fald nogen, der bilder mig ind) men teenager er jeg godt nok heller ikke mere.

Da jeg så lige havde tænkt mig om i et par minutter og læst resten af brevet og de mange informationer om produkterne, så kunne jeg jo alligevel godt se, hvorfor de her produkter faktisk godt kunne være noget for mig. For altså, teenager eller ej, de fleste af os bøvler jo med urenheder i perioder. Det gør jeg i hvert fald, også selvom det ikke er det mest sexede at skrive om, eller det som de fleste af os ynder at vise frem på de sociale medier.

Men hey, let´s face it! De fleste af os får en bums eller ti, og dem skal vi jo så se, om vi ikke kan få gjort noget ved.

Derfor gik jeg også spændt igang med at teste flere af de stribede produkter ret hurtigt, og her kommer en gennemgang af produkterne sammen med min umiddelbare opfattelse af dem.

matas2

Jeg startede ud i det små med det her Start Kit med Face Wash, SKin Tonic og Face Gel. Jeg tænkte, at det var en god måde at blive introduceret for produkterne på, med sådan et 3-trins system, der er lige til at gå til.

Step 1: Rens

En flydende ansigtsvask, som skummer let op på huden. Udover at fjerne skidt og snavs fra huden, så fjerner den også overflødig sebum, som kan være med til at give urenheder. Jeg har påført rensen med en svamp og skyllet den af med vand.

Step 2: Forberedelse til pleje

Jeg bruger altid en Skin Tonic efter min rens, så jeg er glad for, at sættet her også indeholder én. Det er for mig et uundværligt produkt, som lige fjerner det sidste skidt og snavs samt eventuelle rester af det renseprodukt, som man lige har brugt. Denne her udgave tilfører desuden fugt til huden, da den indeholder glycerin, og B#-vitamin er med til at bekæmpe urenheder. Det kan vi li!

Step 3: Pleje

Fugt er simpelhen nøgleordet for lækker hud, og det gælder også, når man har urenheder. Matas Special Face Gel er en vandbaseret gel, der er særligt udarbejdet til fedtet og urenhud. Jeg var ret spændt på at prøve netop den, for jeg har ikke ekstremt fedtet hud eller specielt mange urenheder. Men som de fleste andre kan jeg blive lidt fedtet i T-zonen, og har både store og små urenheder rundt omkring. Når det så er sagt, så er jeg nu blevet så glad for den her Face Gel, at jeg næsten er ligeglad med, hvad det er den skal gøre. (Det passer selvfølgelig ikke helt) Men altså, den fugter min hud på en måde, som jeg faktisk sjælden har oplevet. Jeg har brugt den morgen og aften, og især når jeg vågner om morgenen, oplever jeg en mærkbar forskel på min hud. Den føles virkelig lækker, og er ikke fedtet i T-zonen, som min hud ellers godt kan være efter en nats søvn.

Alt i alt et lille lækkert og meget nemt 3-trins system, som ikke kræver super meget tid eller ekspertise at anvende. Det kan klart anbefales.

Udover det her Start Kit er der lavet en række andre produkter i serien, som alle er påført et nummer fra 1-3, så det er dejlig nemt at finde ud af, hvornår i rutinen man skal anvende det enkelte produkt, for at få det optimale ud af det. Jeg har stille og roligt udbygget min hudplejerutine med flere af produkterne, og dem kan der læses lidt mere om her under.

matas3

Matas 3-in-1 Cleansing Scrub Mask er et lidt sjovt produkt, synes jeg. Og faktisk det eneste af de produkter, jeg har prøvet fra serien, som jeg synes kan være lidt svær at blive klog på, da det er et multifunktionelt produkt, der gør godt på flere forskellige måder.

Det er en Cleanser, som renser huden samtidig med, at den indeholder fine bambuskorn, der peeler huden, og dermed fjerner døde hudceller, der kan tilstoppe porerne. Samtidig er det en dybderensende maske, der trækker urenheder op af huden.

Efter at have sat mig ind i produktet og læst vejledningen et par gange, fandt jeg frem til den optimale måde at benyttet den på. Man påfører produktet som en maske, og lader den sidde i 2-3 minutter. Derefter tilføjer man lidt vand enten med en svamp eller fingerspidserne, og arbejder produktet rundt på huden. Derved får man den peelende effekt. Man kan sagtens mærke bambuskornene, men de er fine og behagelige mod huden. Derefter skyller man produktet af med vand. Så den er slet ikke svær at bruge, jeg skulle bare lige forstå, hvordan den skulle bruges.

matas4

Matas T-Zone Peeling er en anden måde at peele ansigtet på og fjerne døde hudceller. Det er en serum med frugtsyre, som ikke skal vaskes af, men som man lader sidde på huden under sit plejeprodukt. Hvis ikke man er til scrubs, så er det her i hvert fald en nem måde at peele ansigtet på. Dog skal man være opmærksom på, at frugtsyren kan gøre huden mere følsom overfor UV-lys, så det er en god idé at anvende en solbeskyttelse sammen med, hvis man opholder sig i solen.

Nu har jeg brugt produktet her noget tid, og jeg synes faktisk, jeg kan mærke forskel på min T-zone. Især min hage, som godt har kunnet have lidt tendens til urenheder og en lidt ru overflade, er blevet så fin, og det er blevet nemmere at lægge en pæn makeup.

matas5

Det sidste produkt, jeg har prøvet, i serien er en Spot Stik, der skal anvendes direkte på urenheden efter afrensning. Den får ikke en bums til at gå væk over-night, hvis først bumsen for alvor er der. Men de aftener hvor jeg ligesom kan mærke, at der er en lille bums på vej, så har jeg faktisk i stor stil kunnet holde dem væk, ved at smøre denne her på det område, hvor jeg kan mærke bumsen er på vej frem. Det er altså en dejlig ting.

Det var en gennemgang af mine oplevelser med en del af produkterne fra serien. Udover de her nævnte produkter findes der også en Micellar Water, en Cleansing Foam og en Moisturizing lotion i serien, så der er noget for enhver smag.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshower