Lyserøde favoritter

HH Simonsen event

img_7775

I sidste uge var jeg inviteret til et skønt blogger event i Skærbæk i sønderjylland. Jep, jeg skrev Skærbæk. Og hvorfor så lige her? Jo, det er simpelthen fordi, det var her hele historien om HH Simonsen startede, og det er stadigvæk her virksomheden ligger i dag.

HH Simonsen blev startet af 3 frisører, der har høje krav til deres stylingredskaber. Ved at starte HH Simonsen kunne de bruge deres viden fra faget, og skaber nu lækre redskaber, som er tilgængelige for den almindelige forbruger. I dag er der også tilføjet stylingprodukter til sortimentet, og de fleste kvinder (og mænd) har vidst hørt om HH Simonsen.

Det øverste billede er fra HH Simonsen Instastory, hvor man kan se hårstylist og en af grundlæggerne af HH Simonsen Lisbet Simonsen style mit hår. Jeg synes, det er sådan et sødt billede, de postede, så det skulle da lige med i det her blogindlæg.

sorthvid

Jeg er jo efterhånden højgravid, og har desværre været nød til at sige nej til en række events på det sidste, så det var super dejligt med et event i jylland, så jeg ikke behøvede være væk en hel dag for at deltage.

Aftenen i Skærbæk startede med lækker mad. Faktisk var det så lækkert, at jeg glemte at tage billeder af det. Sådan går det, når man er gravid og sulten.. haha..

Efterfølgende fik vi en rundvisning på hovedkontoret og lager, og så stod den ellers på hårstyling. Vi fik set forskellige måder at bruge de mange stylingredskaber på, og vi fik selv lov til at prøve os frem. Som det nok kan ses på billedet herover, så fik jeg prøvet både crepe og krøller, og jeg var faktisk så heldig at få en Crimper med hjem, som kan lave det fineste crepe. Er det så ikke lidt 80ér agtigt? Næh, det er super cool, og jeg glæder mig til at få prøvet den igen og forhåbentlig få lavet noget fint hår.

Det var lige lidt om et rigtig fint event, og så må vi lige se, hvornår jeg får lavet en hårstyling eller to, som jeg kan vise jer.

Hej for nu <3

lager bord

 

2 kommentarer

  • Det lyder virkelig som et hyggeligt event! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Det kan du i hvert fald også tro, at det var Simone 🙂 Super hyggeligt,
      og altid rart at møde søde nye mennesker og få ny viden på én gang.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserøde favoritter