HH Simonsen event

Gravid 38+0

side

I dag synes jeg, det er blevet tid til en lille update omkring min graviditet her på bloggen. Min graviditet fylder mere og mere i dagligdagen, og jeg fylder mere og mere i omfang 🙂

Jeg er nu kommet dertil, hvor tilfældige mennesker jeg møder, kommenterer på min mave, og siger, at nu er det vidst også ved at være op over. Øhh ja, godt spottet 😉

I dag lørdag er der præcis 2 uger til min termin, men der er jo også mulighed for, at jeg går over tid, så endnu er det for tidligt at sige, hvornår vi kommer til at møde det lille menneske, der vokser inde i min mave.

Vi er helt klar til, at han ankommer, så for vores skyld kunne det såmænd godt bare være i dag. Babyværelset er klar, tøjet er klar, tasken til sygehuset er pakket, og autostolen er sat i bilen.

I bund og grund er baby også klar. Vi var til jordemoder i går, og hun mener, at han har en rigtig fin vægt til at kunne blive født allerede nu. Han har desuden stået fast med hovedet nu i omkring én måneds tid, så baby er klar.

Er der hårdt at være gravid? Ja, det er så! Mega hårdt!

Er du glad for at være gravid? Ja, jeg er så! Jeg elsker det helt vildt!

Fysisk er det ved at være en udfordring for min krop at være gravid; væske i kroppen, huden klør, kroppen er tung, og jeg kan ikke gå, stå, sidde eller ligge for lang tid af gangen uden at blive mega øm. Humøret svinger også en del, men det gjorde det vidst også i perioder inden graviditeten, nu har jeg bare en undskyldning for det.. Haha..

Men det korte af det lange er, at det for mig er helt fantastisk at være gravid. Jeg elsker hvert eneste skub, spark og rul som lillemanden laver inde i min mave. Det er simpelthen det mest fantastiske, jeg nogensinde har oplevet.

Men jeg glæder mig også helt utrolig meget til at møde ham. Se hvad han er for en lille personlighed, holde ham i mine arme, og starte vores nye liv som en lille familie.

Så en kort opsummering af det hele må være, at jeg stadig elsker at være gravid, men at jeg også er klar til at møde det lille menneske, og det må sådan set gerne være nu <3

ned

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH Simonsen event