Jeg er husejer

Masker fra Plaisir

maske2

sponsoreret

For noget tid siden modtog jeg forskellige produkter fra PLAISIR by Matas, og det her blogindlæg skal handle om to af maskerne fra den her nye linje fra PLAISIR, der er lavet specielt til ung hud.

CLEAR UP FACE MASK:

En maske, der fjerner overskydende sebum og andre fedtstoffer fra huden. Den indeholder blandt andet Glycerin, der virker fugtgivende, og Lecigel, der virker kølende på huden.

Masken er fed i konsistensen og helt grå i farven, så man ser rigtig interessant ud, når man sidder hjemme i sofaen med masken i fjæset 🙂 Den skal virke i ca. 20 minutter, inden man vasker den af igen.

Jeg kan bedst lide at fjerne masken med en svamp og lunkent vand. Masken sidder godt fast på huden, og jeg synes, den kan være lidt svær at fjerne, hvis man bare pøser vand i ansigtet. Men med en konjaksvamp eller en anden svamp til ansigtet, så er den ganske nem at fjerne.

Jeg synes virkelig, jeg kunne mærke den kølende effekt, som masken har på huden, og min hud virkede dejlig ren og frisk efter at have brugt masken.

SCRUB AWAY FACE MASK:

En kombination af ansigtsscrub og maske, således man både får fjernet de døde hudceller, og huden får tilført fugt. Altså et to-i-én produkt, og sådan nogle elsker jeg. Det er dejligt nemt og hurtigt, når et produkt kan mere end én ting. Desuden indeholder den både allantoin og lakridsekstrakt, der er beroligende, og beskytter huden mod irritation.

Man kan bruge masken på to forskellige måder. Man kan påføre masken, lader den sidde i 5-10 minutter, fugter huden, og skrubber derefter huden med cirkulære bevægelser, inden man fjerner produktet med vand.

 Ellers kan man påføre masken, tilføje lidt vand og skrubbe huden hvorefter man lader masken sidde i 5-10 minutter inden man skyller den af.

Jeg synes personligt bedst om den første metode, da man her kun skal pjaske med vand én gang, og jo mindre vand jo bedre efter min mening.

Den her maske er virkelig blevet en favorit herhjemme hos mig. Den er dejlig nem at bruge, og min hud virker helt vildt lækker efter brug af masken. Min hud virker frisk og fugtet, og jeg føler mig næsten helt ung igen 🙂

maske1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er husejer