Makeup Look til Dinner Date

Jeg er husejer

img_7584

Der har været stille – meget stille her på bloggen og på Instagram de sidste mange dage. Men det er altså bare fordi, at jeg er blevet husejer, og det tager en hel del energi.

Det er nu ikke fordi, jeg laver de store renoveringsprojekter i huset, det tillader min graviditet ikke helt. Men min mand, min far og mor og min svigerfar er til gengæld i fuld sving mere eller mindre fra morgen til aften. Så går jeg med lidt små projekter, så det hele skal nok blive super fint.

Jeg elsker allerede mit hus. Eller vores hus er det jo. Vi er blevet husejere, og det er den dejligste fornemmelse. Det kræver en indsats, inden huset bliver, helt som vi vil have det. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver helt perfekt.

Jeg har jo fået den fantastiske idé, at alle vores trælofter skal males hvide. Personligt synes jeg, det er verdens bedste idé, men jeg kan godt høre på manden min og min far, at de ikke synes, det er det fedeste arbejde at male de lofter. Men de gør det, og det bliver så mega flot. Jeg elsker allerede mine smukke hvide lofter.

I stuen er den ene væg tapetseret med det sølv grå tapet, som kan ses på billedet herunder. Vi har snakket meget frem og tilbage omkring, hvorvidt det skulle blive, eller om det skulle væk. Nu er vi blevet enige om, at det skal blive, og det tror jeg er en rigtig god beslutning. Tapetet klæder rummet, og bryder de ellers mange store hvide flader, som der kommer til at være.

Jeg kan godt fornemme, at vores tapet deler vandende, vores familier og venner der kigger forbi huset i de her dage, har mange forskellige holdninger til det tapet, nogle hader det virkeligt. Men så er det jo godt, at det er vores hus, og os der skal kunne lide det 🙂

Det var en lille opdatering omkring de første dage som husejer, og nogle af de udfordringer, det indebærer. Blandt andet startede jeg jo også lige én af de første morgener med at skulle gøre vores store skraldespand til husholdningsaffald ren. Den var total klam og fedtet indvendig, så affaldet i bunden kunne slet ikke komme ud af skraldespanden, når skraldemændende kom for at tømme den. AD! Så bevæbnet med vand, sæbe, handsker, kost og skovl stod jeg på hovedet ned i skaldespanden en tidlig morgen for at gøre den ren.

Èn af mine første store fornøjelser som husejer 😀

img_7583

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Look til Dinner Date