A Colourful Fall

Outfitdetaljer og rabatkode

side

//Indlægget indeholder reklamelinks//

Jeg viste for nogle dage siden et lille sneak peak på den her fine nye bluse fra Moves by Minimum, og som lovet kommer her nogle flere billeder, så man bedre kan se, hvordan den ser ud.

Jeg har købt den på hvisk.com, og hvis du også vil kigge nærmere på den fine bluse, så kan den findes lige her. I øvrigt er der resten af i dag (d. 28-08-17) -20% rabat på alle ikke nedsatte varer hos hvisk, hvis du bruger koden WELCOMEFALL. Og ja, det er på både tøj, accessories og smykker.

Blusen er jeg sikker på, bliver et hit hele efteråret og vinteren, og som situationen er lige nu, så kan jeg passe den på trods af min tykke mavse.

hand

Jeg har på billedet herover kun hvisk smykker på, og som den opmærksomme læser måske bemærker, så er min vielsesring ikke at finde på mine fingre.. snøft.. Det er simpelthen fordi, at jeg er så “heldig” at have fået en hel del vand i kroppen her på det sidste. Jep, det er super luksuriøst at være gravid 😀 Men det betyder så, at jeg ikke kan passe hverken min forlovelsesring eller min vielsesring. Men så er det jo heldigt, at jeg har en masse andre ringe liggende, som varierer i størrelsen, så de kan sidde på nogle af mine tykke fingre 🙂

Ringene kan findes via linket her.

portrait

Min lyserøde bluse inspirerede mig til et lidt mere girly look, så det blev også til rosa blush og pink læber. Lyserød og pink toner er altså bare generelt altid et hit. Og så ved jeg godt, at jeg har sagt det nogle gange, men hvor er jeg bare glad for, at jeg fik klippet mit hår for lidt tid siden. Er vild med måden, det falder på.

Slutter lige af med endnu et billede af mine tykke (gravide) fingre 🙂

hander

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Colourful Fall