Beauty favoritter august

Graviditetstøj og pil-selv-rejer

bro

Så er det igen blevet tid til et lille graviditets-outfit-indlæg her på bloggen.

Vi var ude og spise den anden aften, og på vejen til restauranten fik jeg lige T til at tage de her billeder.

Skoene er nye fra River Island købt på Zalando, nederdelen er ikke helt ny, jeg fik den i fødselsdagsgave i maj, men jeg tror faktisk ikke, jeg har vist den herinde før. Den er fra mærket og ligeledes købt på Zalando.

Førhen købte jeg aldrig ting online, jeg synes det var vanskeligt, og jeg gad ikke bøvle eller betale for at sende tingene retur igen, hvis ikke lige de passede. Men både Zalando og H&M har (desværre) fået mig omvendt. Zalando fordi det er nemt og gratis at sende retur, og H&M fordi jeg kan gå ned i butikken og returnere varerne. Det er dejligt nemt.

blaest

Jakken er fra H&M, og er en garderobefavorit, som jeg vidst efterhånden har vist en del gange, men jeg er altså bare pjattet med den, og den fungerer til næsten alt. Tasken fra Steve Madden har jeg vist et par gange på bloggen for nylig, så den har de fleste af jer nok også set 🙂

I øvrigt fik vi mega lækkert mad den aften her, jeg fik bare ikke taget nogle billeder af det. (Helt ærligt, det er da for dårligt, når nu jeg kalder mig selv for blogger!)

Så madbillederne må i tænke jer til, men vi fik pil-selv-rejer ad libitum med brød og fritter, og dertil var der rosévin og sodavand til den gravide. Nam nam det var lækkert mad. Men hold op, hvor er det et stort arbejde at sidde og pille rejer. Man arbejder, og arbejder med de rejer, og når man så synes, at man har pillet en hel masse, så er der lige tre mundfulde, haps, og så er der ikke flere rejer, og man må igang med at pille igen. Stort arbejde men jeg ville hellere end gerne gøre det igen i morgen 🙂

Det var en lille update herfra, håber I har haft en skøn weekend.

oppefra

gelaender

foedder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty favoritter august