Pink Flamingo

Gravid 27+6

olie1

sponsoreret

Det er blevet tid til en update på min graviditet.

Det er fredag formiddag, og jeg sidder i sofaen og slapper lidt af. Søvn er det ikke blevet til meget af de sidste par nætter, så jeg har det bedst med en stille og rolig start på dagen.

Og hvorfor sover jeg så ikke om natten? Jo, nu skal I høre 🙂

  1. Maven er tung, og det gør det svært at finde ud af, hvordan man skal ligge. En pude mellem benene og under maven gør det som regel lidt lettere at falde i søvn. Men sagen er den, at jeg ikke ligger specielt stille om natten, og puderne følger altså ikke med af sig selv.
  2. Mit indre termometer er lidt ustabil, så jeg får det ret nemt meget varmt om natten. Så må jeg op og åbne vinduet, men så går der ikke ret lang tid, og så fryser jeg. Og så må jeg jo op igen og lukke vinduet 🙂
  3. Krampe i benene gør altså bare mega nas. Så er det sagt, og det har det med at komme snigende om natten. Og så må jeg jo op og gå lidt i stuen indtil mine ben er normale igen.
  4. Jeg er begyndt at få ret meget vand i kroppen, og det gør altså bare, at man har sådan en mærkelig fornemmelse i kroppen, der kan være svært at forklare, men bestemt ikke gør det lettere at sove.
  5. Baby har en fest nogle nætter. Det er helt utroligt så meget han kan tumle rundt inde i maven, når jeg prøver på at sove. For det første er det vildt hyggeligt at ligge og følge med i alle hans sjove bevægelser, og for det andet så er hans bevægelser blevet så kraftige, at det nogle gange er umuligt at sove for det.
  6. Jeg er konstant tørstig. Jeg er typisk oppe 2-3 gange om natten for at drikke.
  7. Baby fylder mere og mere inde i maven, og trykker også mere og mere på min blære. Det betyder så også, at når jeg samtidig drikker en masse væske, at jeg skal tisse ret tit, især om natten af en eller anden mærkelig grund.

Så ja, som I kan læse, så er det en fest at være gravid 😀

Ej, det kan godt være, at de mange gener kan lyde irriterende, og jeg ville da til dels også gerne være foruden nogle af dem. Men altså, når man så mærker et spark fra baby, så er det hele glemt, og så tager man gerne alle de sjove udfordringer med, som altså kommer når man er gravid.

Jeg er i dag 27+6 henne i min graviditet, og jeg elsker det stadig helt vildt.

I morgen går jeg ind i 29. uge og dermed ind i 3. trimester, som er den sidste 3. del af graviditeten. Der er nu under 3 måneder til, at vi skal møde det lille menneske, som lige nu ligger og hygger sig inde i min mave. Tiden er gået vildt stærkt synes jeg, og jeg er faktisk glad for, at der er noget tid endnu, til jeg skal føde. Jeg nyder stadig at være gravid, men mon ikke jeg nok skal nå at blive temmelig træt af det, inden de 3 måneder er omme 🙂

Da jeg gik ind i 2. trimester begyndte jeg at bruge Bio-Oil på min mave, som skal være rigtig god til at holde strækmærker væk. Jeg har brugt olien to gange dagligt nu, og jeg har ikke set ét eneste strækmærke endnu. Om det så er olien, der er skyld i det, eller om jeg bare er heldig, det kan jeg jo ikke sige. Jeg ved af gode grunde ikke, hvordan jeg ville have set ud, hvis ikke jeg havde brugt olien jo. Men der er jo ingen grund til at tage chancen, så jeg bliver i hvert fald ved med at bruge Bio-Oil på min tykke mave 🙂

Den blomstrede top på billederne er desuden fra Mamalicious og købt på Zalando. Den er lavet til tykke maver, og er rigtig behagelig at have på.

Så blev det til en lidt længere update på min graviditet her til formiddag, og jeg håber I kunne lide at læse med.

olie2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink Flamingo