Dennis Knudsen

Dress To Impress

himmel

//Indlægget indeholder reklame links//

Den anden dag var jeg på en lille tur med min dejlige mor, og det var jo en oplagt mulighed for at få skudt et par outfitbilleder af min nye kjole og min nye taske <3

Tasken fra Steve Madden faldt jeg for i Flensborg i vores sommerferie, og var derefter så heldig at få den i feriegave af T. Jeg er simpelthen så forkælet, det er helt vildt <3

Det var lige den taske, som jeg stod og manglede, fandt jeg ud af. Jeg har slet ikke én i skabet, der ligner den, så den gør helt sikkert min taskesamling endnu mere komplet.

Denimkjolen er et udsalgsfund fra graviditetsafdelingen i H&M. 70 kr. var kjolen sat ned til, så den måtte da med mig hjem. Det er altså skønt, når man gør sig et udsalgskup.

På billederne her er jeg 26+3 henne i min graviditet, og det bliver stadig mere og mere bøvlet og finde noget tøj, der sidder ordentligt på maven. Men kjolen her er jeg blevet rigtig glad for. Den er dejlig behagelig at have på, og så synes jeg faktisk ikke, den ligner typisk ventetøj, og det er altså et stort plus i min bog.

details

Jeg er jo, som mange af jer nok ved tilknyttet hvisk smykker som stylist. Jeg har i den forbindelse brugt de to billeder her i en lille collage til dem, som kan ses herunder.

hvisk er jo begyndt at sælge en masse andre lækre fashion brands end kun deres egne smykker. Man kan nu finde et cool udvalg af både tøj, tasker og andre accessories, så deres webshop er bestemt et besøg værd.

Hvis du skulle have lyst at kigge nærmere på den lækre kjole eller de fine smykker på min collage, så klik lige her.

Via linket kommer man ind på min stylistprofil, hvor mine forskellige stylings kan ses, og hvor man nemt kan klikke sig videre til de mange lækre items, som kan købes hos hvisk.

1501784261

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dennis Knudsen