Löwengrip Care & Color

Gravid ferie

outfit

Selvom hvaler hører til i vandet, så blev der ikke nogen strandferie til mig i år 🙂

Vi har valgt at bruge sommerferien i Danmark i år, og heldigvis har vejret været sådan okay de fleste dage i vores ferie.

Outfitbilledet er taget i Svendborg, hvor jeg ikke kunne stå for baggrunden med Mickey.

På billedet er jeg 23 + 6 henne i min graviditet. Altså den sidste dag i 24. uge og som det kan ses, så fylder maven efterhånden en del. Toppen er en ældre sag fra Gina Tricot, som jeg stadigvæk lige kan passe, selvom den selvfølgelig ikke sidder ligesom den plejer.

Jeg er efterhånden blevet ret besværet af min graviditet. Begyndende bækkenløsning gør, at jeg skal tænke over, hvad jeg laver, og hvordan jeg laver tingene. Min krop bliver hurtigt træt, og jeg har brug for mange pauser i løbet af dagen.

Men jeg elsker at være gravid. Baby er virkelig aktiv inde i maven, især om natten, hvor han rigtig holder fest, og ret tit holder mig vågen. Jeg elsker det 🙂

Remmen på min taske er desuden et nyt (fejl)-køb, som jeg gjorde mig i Aldo. Jeg har i lang tid været på jagt efter en ny rem til min taske. Jeg ville gerne have en med masser af pynt på, og det fandt jeg så endelig i Aldo. Jeg var faktisk lidt lykkelig 🙂 Men lykken varede kort, for alt det fine pynt på remmen, var totalt vildt med mit lange hår. Faktisk så meget, at remmen filtrede sig helt vildt ind i mit hår konstant. Så hurtigt måtte jeg erkende, at det alligevel ikke var et match made in heaven. Et af mine få fejlkøb faktisk. Øv.

mark

I forbindelse med turen til Fyn havde vi en enkelt overnatning på Kryb I Ly kro, og billedet herover er udsigten fra vejen, hvor kroen ligger. Så smuk og idyllisk. Opholdet på kroen var super, og her fik hvalen (læs:mig den gravide) faktisk en tur i vandet, da der var en pool på kroen.

Dagen efter tog vi videre til Tåsinge og Valdemar Slot. Det kan klart anbefales. Vi var inde og se det smukke slot, nød en lækker frokost i gården, og spillede minigolf. Det er et vildt smukt område, men vi fik desværre ikke gået så lang en tur, som vi gerne ville. Den gravide kunne simpelthen ikke mere. Der er skruet op for mit indre termostat, nu hvor jeg er gravid, så varmen er simpelthen frygtelig, selvom man ikke skal klage over godt sommervejr. Desuden så kunne hverken ben eller ryg mere, så T måtte køre bilen hele vejen hjem, og så sad jeg ved siden af, og spiste lækre friske ærter, som vi havde købt i en vejbod.

Det er da dansk sommer, når den er bedst.

gard slotsplads

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Löwengrip Care & Color