Little Black Dress

Empties juni

juli

sponsoreret

En ny måned er overstået, og det betyder jo, at det er tid til at vise jer de produkter, jeg fik brugt op i løbet af juni måned.

Der er ret så mange produkter på billedet, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Lad os starte med de 4 lipgloss, for det kræver jo ikke en lup for at se, at de ikke er tomme. Men jeg har tidligere nævnt mit projekt omkring at få ryddet ud i mine (alt for) mange læbeprodukter, og de er lipgloss var så de første der blev testet, og derefter måtte lade livet.

Jeg er mere til læbestift end lipgloss, og hvis en gloss den klistre, så står jeg helt af. Jeg brydes mig ikke om at have det på læberne, og mit hår sidder fast i det. Nej det er ikke mig, og de her smager faktisk heller ikke godt. Så i skraldepanden med dem.

Til gengæld så er lipglossen fra New Kid Cosmetics helt fantastisk. Den er flot, den klistre ikke, og smager ikke rigtig af noget. Så den er nu tom, fordi jeg har været så glad for den.

Deodorant fra Rexona: Et kedeligt hverdagsprodukt, som man jo bare tømmer med jævne mellemrum. Jeg har i mange år brugt deodoranter fra dove, men er nu gået over til Rexona. Men faktisk overvejer jeg at skifte tilbage, da jeg især her på de lune dage ikke har været helt tilfreds med effekten.

Schwarzkopf got2be hairspray: En mega gammel sag som jeg har haft i skabet i meget lang tid. Jeg har brugt lidt af den en gang i mellem, men af en eller anden årsag så har jeg aldrig fået tømt den. Det er nu sket, og det er faktisk en rigtig fin hårspray.

Makeup Factory Eye Makeup Remover: En lækker øjenmakeupfjerner, som jeg har været rigtig glad for. Meget mere er der ikke at sige om den.

Pommist Hydration Spray fra Jane Iredale: En fugtgivende spray til ansigtet, og den slags er jeg kæmpe fan og storforbruger af. Den her har været ganske god, men dog har jeg ikke været helt fan af duften.

KEVIN.MURPHY RE.STORE: En super lækker hårkur, som jeg har brugt med jævne mellemrum, når mit hår har trængt til lidt ekstra pleje. Den er jeg virkelig vild med, og den kunne jeg nemt finde på at købe igen. (Ja, jeg ved godt, at jeg ikke må købe nyt, før jeg får ryddet ud i de mange produkter, jeg allerede har stående. Projektet er i fuld gang)

DM Skin Care Herbal Toner & Facial 2in1 Cleanser: Et lille rensesæt til ansigtet, som jeg egentlig har været rigtig glad for. Min hud har været godt tilfreds med produkterne, og jeg har ikke bøvlet med min hud, så den har tydeligvis også kunnet lide produkterne. Dog vil jeg lige nævne, at Cleanseren ikke dufter særlig godt efter min mening.

Toni&Guy Conditioner: Produktet fejler intet, det er rigtig godt til mit hår. Men det er en af de slags emballager, hvor man skal bøvle med at få produktet ud, og det har jeg bare ikke tålmodighed til. Til gengæld har den en kæmpe åbning, så når man endelig får noget produkt ud, så vælter det ud, hvilket gør, at man bruger alt for meget. Det er altså ikke optimalt.

Det var en lille gennemgang af de produkter, jeg fik tømt i juni måned. Jeg kan (næsten) se, at jeg har fået lidt færre produkter i skabene, så det går da den rigtige vej. Snart må jeg købe nye lækre produkter 🙂

Selvfølgelig køber jeg enkelte ting, mens jeg er i gang med det her projekt for at få tømt ud, men jeg køber kun ting, som jeg absolut ikke kan undvære, og hvor jeg ikke har noget stående i skabet, som kan det samme. Det er simpelthen nødvendigt for at få tømt ud i de mange produkter, jeg har stående.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little Black Dress