A Walk in the Park

Rens dig til smukkere hud

matas sponsoreret

Husker du at rense dit ansigt to gange om dagen?

Jeg har ikke altid været god til at rense mit ansigt om morgenen, for der er der jo ikke noget makeup, som skal fjernes. Men det betyder ikke, at der ikke er en masse skidt, snavs og sved, som er rigtig godt at få fjernet fra huden om morgenen.

Derfor er det rigtig vigtigt, at du renser dit ansigt både morgen og aften. Jeg renser ALTID mit ansigt om aftenen, og nu er jeg heldigvis også blevet bedre til at få det gjort om morgenen. Men det må rigtig gerne være nemt. Og netop derfor er jeg vild med min nye Matas Micellar Water, Alt-i-en ansigtsrens, som er svanemærket og uden parabener og phtalater. Den er også uden parfume, og er rigtig god til tør og sart hud.

Den kan fjerne makeup, også øjenmakeup, men jeg er også rigtig glad for at bruge den om morgenen, hvor det er dejligt nemt og hurtigt med en alt-i-en rens.

Jeg er på det seneste (igen) blevet rigtig glad for at bruge skintonic, som jeg ellers synes har været et lidt overset produkt i nogle år. Men jeg synes, det afslutter min renserutine på den bedste måde, når jeg lige afslutter med en skintonic.

Det jeg nok er aller mest vild med ved de to fine lyserøde produkter her er, at de skal bruges helt uden vand. Jeg er typisk ikke så pjattet renseprodukter, der skal skylles af med vand, så de her er helt perfekte for mig.

Produkter, der skal skylles af med vand er lidt mere “besværlige” at bruge, synes jeg. Og så kan vand desuden være med til at udtørre huden lidt, og det gider vi jo ikke have.

Så det var min lille anbefaling til Jer i dag, og så er de endda i den meget prisvenlige ende, hvilket jo altid gør sig gældende for de stribede fra Matas.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Walk in the Park