Gratis Samples

FOREO

blomster

sponsoreret

Udover de mega fine farver og former, som pynter på badeværelseshylden, så er de to produkter her altså noget for sig.

Jeg har kigget på især den runde rensebørste i noget tid, så jeg blev selvfølgelig mega glad, da jeg modtog de her to lækkerheder, og nu har jeg haft mulighed for at prøve både tandbørsten og rensebørsten i noget tid, så jeg kan fortælle lidt om det her på bloggen.

Lad os starte med tandbørsten, som simpelthen er for sød at se på.

Modellen hedder ISSA hybrid og har en blanding af silikonehår og mere traditionelle tandbørste-hår. Den vibrerer men selve hovedet er fast, og drejer altså ikke rundt, som man kender det fra en normal elektrisk tandbørste. Så på den måde er den lidt en blanding mellem en traditionel tandbørste og en elektrisk tandbørste.

Jeg har som sagt brugt den i et stykke tid nu, og har lige været ved tandlæge, og hun var ganske godt tilfreds med resultatet, så det er helt klar en keeper. Dog skal jeg lige vænne mig til, at tandbørstehovedet er noget større, end jeg er vant til, så det skulle jeg lige vænne mig til med min lille mund 🙂

Rensebørsten havde jeg som sagt haft et godt øje til i et stykke tid, og den er præcis lige så lækker, som jeg havde forventet. De pulserende bevægelser er vildt lækre mod huden, og når jeg bruger den sammen med mine normale hudplejeprodukter, så føler jeg faktisk, at jeg får lidt mere ud af produkterne, og de rækker lidt længere.

Den skal bare bruges ét minut morgen og aften, og er super nem at rengøre med vand, så nemmere bliver det simpelthen ikke.

Hvis man synes de lyserøde nuancer bliver en tand for girly, så kan man altså få både tandbørste og rensebørste i andre fine farver også. Tandbørsten kan i øvrigt også fås til børn og babyer, og jeg har kun hørt godt om de modeller også, så måske man skulle overveje at anskaffe sig sådan én når den tid kommer og vores baby skal have en tandbørste.

Som det nok kan læses ud af teksten her, så er jeg fan, og børsten er ligesom tandbørsten nu blevet fast del af min daglige beautyrutine.

sten

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis Samples