Dreng eller pige?

Favoritter fra AVIVIR

avivir2

sponsoreret

I dag vil jeg dele to favoritter fra AVIVIR med jer. Jeg har testet flere produkter fra mærket, som jeg generelt er rigtig glad for, men der er altså lige to produkter, som jeg vil fremhæve her.

AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam:

En ansigtsrens med 70 % økologisk aloe vera og helt uden parfume.

Det er en rens i form af en skum, der både kan bruges på tør eller fugtig hud. Jeg har selv påført den med en ansigtssvamp, og derefter skyllet efter med vand.

Efterfølgende synes jeg, at jeg har en lækker ren og ikke mindst fugtet hud.

Ofte er jeg ikke så pjattet med renseprodukter, hvor der skal bruges vand, men den her er faktisk lidt en undtagelse.

AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face spf 15: 

Den her solcreme til ansigtet brugte vi flittigt herhjemme sidste sommer, så jeg er rigtig glad for, at jeg har fået en ny én til den her sommer.

Den føles ikke som en typisk solcreme, men derimod som en fugtgivende dagcreme, og det er da bare skønt. Jeg er helt pjattet med den, og faktisk så kan jeg lige afsløre at selv min mand brugte den sidste sommer, den irriterer nemlig ikke hans kontaktlinser, som mange solcremer ellers godt kan gøre.

Cremen er ligesom rensen med 70 % økologisk aloe vera og uden parfume. Og så gør det jo altså ikke noget, at den indeholder Anti-Age ingredienser, når man nu er rundet de 30 år, som jeg vidst nok er, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det 🙂

avivir1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreng eller pige?