15+0

Test af hh Simonsen

styler1

sponsoreret

Mit gode gamle glattejern er fra hh Simonsen, og det er jeg voldsomt glad for.

Derfor var lykken også stor, da jeg for lidt tid tilbage modtog både et krøllejern og en Wet brush-pro fra hh Simonsen.

Nu har jeg så fået testet dem begge nogle gange, og jeg er vild med det hele.

Designet er lækkert. Farverne, der i øvrigt er limited edition er lækker og resultaterne er lækre.

Mange har fortalt mig, at de er super glade for deres Wet brush, og at det er den bedste børste, de nogensinde har prøvet. Derfor var forventningerne til denne vidunder af en børste også på forhånd temmelig høje. Og ved i hvad? Børsten er faktisk virkelig så god, som de alle sammen siger. Den er rigtig rigtig god i vådt hår, og jeg børster altid mit hår, når det er vådt. Den er naturligvis også god i tørt hår, men der er den mere som en almindelig børste. Det er i det våde hår, man for alvor kan mærke forskellen.

Den glider super nemt igennem mit lange hår, uden at det filtre, og det er altså virkelig ikke alle børster, der kan præstere det!

pakke1

Krøllejernet er rod vs3, som laver de fineste mellem-store krøller. Læs mere om styleren, og se de krøller jeg fik lavet med den lige her.

Jeg er langt fra en ørn til det der med hår, det skal jeg være ærlig at indrømme, men jeg er super godt tilfreds med de fine krøller, jeg fik lavet, allerede første gang jeg testede krøllejernet.

Alt i alt lever produkterne klart op til mine forventninger, og de er allerede blevet nye favoritter sammen med mit gamle trofaste glattejern fra hh Simonsen.

Jeg har slet ikke fået nævnt de fine hårelastikker. De er da så søde, og super gode at have i håret.

wet1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15+0